Doznaje Dnevnik Nove TV

Optužni prijedlog protiv Anne Dujić završio je u rukama sutkinje koja je na rodiljnom dopustu

Optužni prijedlog protiv Anne Dujić završio je u rukama sutkinje koja je na rodiljnom dopustu, potvrđeno je Dnevniku Nove TV.

Optužni prijedlog protiv Anne Dujić, kćeri istaknutog HDZ-ovca Nediljka Dujića, koji je šibenska policija u kolovozu podnijela zbog remećenja javnog reda i mira, potvrđeno je Dnevniku Nove TV, završio je u rukama sutkinje koja je na rodiljnom dopustu.

Sa šibenskog Općinskog suda kažu - predmet je sutkinji dodijeljen prvog listopada, a na rodiljni dopust otišla je sedam dana poslije.

Dodaju, predmet je u četvrtak dodijeljen drugoj sudskoj savjetnici. No, prije njega morat će se riješiti još tisuću predmeta, s obzirom na to da nije riječ o žurnosti.

Podsjetimo, DORH provodi izvide nad šibenskim Državnim odvjetništvom, zbog odbačene kaznene prijave policajke, također protiv Dujićeve kćeri.

U jučerašnjem Dnevniku Nove TV Nediljko Dujić je rekao kako nije urgirao vezano uz svoju kćer, a ministar Josip Dabro poručuje da o tome s Dujićem ne razgovara.

"Ono što je nama prioritet je da Hrvatske šume i Ministarstvo poljoprivrede rade i na razvoju šumarstva i na drvnoj industriji, tako da o tome ne razgovaramo, ne razgovaramo o osobnim stvarima", rekao je Dabro.

Pročitajte i ovo Uočen na radaru Drama na nebu: Neidentificirani objekt uletio u zračni prostor članice NATO-a, dignuti ratni avioni

Pročitajte i ovo Provjereno u Dugom Ratu 250.000 tona opasnog materijala stoji im pred nosom, a sad imaju nove probleme: "Iznenađeni smo, zgroženi, prestrašeni..."

Pročitajte i ovo svjedočila na sudu "Lezi dolje!" Nastavnica tjelesnog u suzama opisala trenutke strave nakon masakra i susret s dječakom ubojicom