u smjeru mora i Zagreba

Velike gužve na autocesti: Nedaleko od Splita prometna nesreća, vozi se usporeno

Na hrvatskim autocestama nastale su gužve. Oko 17:30 najveća gužva bile je između čvora Prgomet i čvora Vučevica zbog prometne nesreće.

Na autocesti A1 nastala je kolona na prilazu naplatnoj postaji Lučko u smjeru mora iz smjera Buzina i duga je oko 2 km. U smjeru Zagreba kolona na istoj naplatnoj postaji duga oko 4 km, a na naplati Demerje oko kilometar.

Na autocesti A1 na 357 km između čvora Prgomet i čvora Vučevica došlo je do prometne nesreće kod odmorišta Radošić na kolniku u smjeru Dubrovnika. Dvije osobe su ozlijeđene, a promet se vodi jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine od 40 km/h. 

Zbog povećane gustoće prometa i kolone te sprječavanja stvaranja zastoja u tunelu povremeno se prekida promet kroz Brezik u smjeru juga. Na dionici između čvora Zadar centar i tunela Čelinka u smjeru Zagreba vozi se usporeno u koloni u pokretu uz povremene zastoje.

Pročitajte i ovo Nagorjele kuće FOTO/VIDEO Kod Solina i dalje gori, ozlijeđen vatrogasac: "Pred kolegama je duga i besana noć"

Zbog sanacije oštećenog kolnika na DC6 u Karlovcu u naselju Borlin promet se odvija naizmjenično jednim kolničkim trakom. Povećana je gustoća prometa na autocesti A1 između čvora Bosiljevo 2 i tunela Sveti Rok u oba smjera. Promet se vodi po dvije prometne trake uz ograničenje brzine od 130 km/h.

Što se tiče Istarskog ipsilona, na čvoru Matulji u smjeru Rijeke kolona je duga oko 3 km. Na krčkom mostu pojačan je promet u oba smjera. U smjeru kopna kolona je od Njivica, a u smjeru otoka duga je oko 4 km.

Pročitajte i ovo Kontaktirana i turistkinja VIDEO Policija privela ženu koja je pljunula na Kineskinju: Derala joj se u lice - "žuto govno!"

Pročitajte i ovo Borba za zlato FOTO Hrvatski političari došli podržati Barakude: U Francusku stigao i predsjednik Milanović

Povezane teme