Orile se Thompsonove pjesme

VIDEO Pogledajte kako je predstavljena nova stranka: Rezale se članske iskaznice DP-a, a vijorila se i zastava s prvim bijelim poljem

Predstavljena je nova stranka - Domino. Na njihovom prvom skupu su se orile domoljubne pjesme, rezale su se članske iskaznice Domovinskog pokreta, a neizostavna je bila i zastava s prvim bijelim poljem.

Na političkoj sceni i službeno je osvanula još jedna stranka - zove se Domino, predsjednik joj je Mario Radić, a nastala je nakon raskola s Domovinskim pokretom.

"Mislili su neki da nas neće biti. Ni veselje svoje nisu znali skriti. Znate kako to ide, a pogledajte koliko nas ima“, rekao je na prvom skupu Radić okupljenih 350 članova stranke.

Ovo je iskra koja će ponovno zapalit hrvatsku nacionalnu politiku."

Odmah su predstavili i predsjedničku kandidatkinju – radi se o potpredsjednici stranke Branki Lozo.

"Kolegicu Lozo znam godinama, to je već ostvarena žena, ima već i unuke. Mislim da je osvježenje na političkoj sceni“, komentirao je zastupnik u EU parlamentu Stephen Bartulica.

Na skupu su se orile domoljubne pjesme, rezale su se članske iskaznice Domovinskog pokreta, a neizostavna je bila i zastava s prvim bijelim poljem.

"Ta zastava s prvim bijelim poljem je prva zastava RH. Pred njom je prisegnuo Tuđman i tako je nastala RH. Svakome tko ju želi dovesti u negativan kontekst, protivit ćemo se. Neka skine sa svetog Marka slobodno“, rekao je Mario Radić.

Više o novoj stranci na hrvatskoj političkoj sceni saznaje u prilogu reporterke Dnevnika Nove TV Sabine Tandare Knezović.

Pročitajte i ovo Jako loša ideja Vozaču šlepera iz Srbije pao mrak na oči kada su ga zaustavili hrvatski carinici: Zaradio paprenu kaznu, pogledajte što su pronašli

Pročitajte i ovo Odgovor Izraela sveobuhvatan Vojni analitičar o eskalaciji na Bliskom istoku: "Hezbolah ima moderne rakete i na udaru neće biti izraelski brodovi već...“