do kasnih večernjih sati

Pukla cijev na zapadu Zagreba: Tri kvarta bez tople vode

Ilustracija Foto: Getty Images
U naseljima Špansko, Malešnica i Gajnice nema tople vode zbog puknuća vrelovodne cijevi u Ulici Poljski put I.

U utorak tijekom noći došlo je do puknuća vrelovodne cijevi u Ulici Poljski put I. kod kućnog broja 49, uslijed čega je privremeno obustavljena isporuka tople vode za sve krajnje kupce HEP-Toplinarstva u naseljima Špansko, Malešnica i Gajnice.

Radnici HEP-Toplinarstva pristupili su hitnoj sanaciji puknuća, a normalizacija isporuke tople vode očekuje se danas u kasnim večernjim satima.

Predmetna dionica vrelovoda na kojoj je došlo do puknuća nije bila u obuhvatu radova revitalizacije vrelovodne mreže koji su se provodili u sklopu projekta Revitalizacija vrelovodne mreže na području Grada Zagreba, međutim ona je u planu potpune zamjene u sljedećem razdoblju provođenja revitalizacije. Razlozi puknuća predmetnog vrelovoda su starost vrelovodne mreže i korozija cijevi.

"Radnici HEP-Toplinarstva ulažu maksimalne napore da se puknuće vrelovoda sanira u što kraćem roku te mole krajnje kupce za strpljenje i razumijevanje za vrijeme trajanja radova", poručili su iz HEP-a.

Pročitajte i ovo kaznena prijava Policajci zaustavili automobil i pronašli drogu, ali i nešto što se rijetko viđa

Pročitajte i ovo Udar dronovima VIDEO Objavljene snimke trenutka velikog napada na Moskvu: "Pogledao sam kroz prozor i vidio vatrenu loptu"

Pročitajte i ovo Drama u Indiji Lažni liječnik operirao dječaka gledajući snimke na YouTubeu: Dijete umrlo, ostavili ga na stepenicama druge bolnice