završilo na hitnoj

Nesvakidašnja nezgoda u centru Zagreba: Starica pala na dijete i slomila mu nogu

Dijete sa slomljenom nogom, ilustracija Foto: Getty Images
Policiji nepoznata žena pala je na dijete prilikom izlaska iz tramvaja na središnjem zagrebačkom trgu.

Dijete, na koje je u ponedjeljak na Trgu bana Jelačića pala starija žena, ima slomljenu nogu. Teška tjelesna ozljeda dijagnosticirana mu je u klinici za dječje bolesti gdje ga je odvela majka nakon što se žalilo na bolove. 

Identitet žene koja mu je nogu slomila nije poznat, a zagrebačka policija navodi da je riječ o ženi starije životne dobi. 

Nesvakidašnja nezgoda dogodila se oko 8:30 na tramvajskoj stanici na središnjem zagrebačkom trgu. Nakon što je tramvaj stigao na stanicu iz njega je pokušala izaći policiji nepoznata žena. 

No, prilikom izlaska izgubila je ravnotežu i pala na dijete. U prvom trenu nitko nije pretpostavio da je dijete ozbiljno ozlijeđeno pa majka djeteta nije uzela podatke od gospođe. Kako se dijete žalilo na bolove, majka ga je odvela u bolnicu gdje su utvrđena teška tjelesna ozljeda

Kako se radi o nezgodi tijekom koje nitko nije posumnjao da je dijete teže ozlijeđeno, policija ne smatra da postoji potreba za eventualnim prekršajnim progonom nepoznate žene.

Pročitajte i ovo Pet tijela Mislio da je izbačen iz majčine oporuke, pa je uzeo sačmaricu u ruke i krenuo u pohod: "Cijele obitelji sada nema"

Pročitajte i ovo horor u Njemačkoj Stravično otkriće: Prolaznica pronašla vrećicu na travi, a kad ju je otvorila doživjela je prizor iz noćne more

Pročitajte i ovo Spašavali glavu Zastrašujuća snimka: Ljudi uživali na plaži, a onda se čula eksplozija i nastala je ogromna panika

Povezane teme