Dogovoren novi sastanak

Nastavlja se bojkot zbog učenika u zagrebačkoj školi, roditelji nisu zadovoljni ponuđenim rješenjem: "To nisu mjere, to je gašenje požara"

Još nije pronađeno rješenje za situaciju u zagrebačkoj školi u koju je premješten problematičan učenik.

Nastavlja se mučna situacija u osnovnoj školi u Zagrebu. Roditelji i dalje odbijaju slati djecu na nastavu jer, kako kažu, na sastancima s ravnateljem, predstavnicima Ministarstva obrazovanja i Grada Zagreba do sada nisu bila ponuđene konkretne preventivne mjere.

Novi sastanak je već danas u 18 sati, a na njemu će biti i predstavnici socijalne službe. Ponuđeno rješenje da s problematičnim dječakom na nastavi uz asistenta bude i socijalni pedagog – za roditelje nije dovoljno dobro.

"Kakva će to kvaliteta nastave biti za njih i za njega? Njihovo rješenje će stvoriti jedno nepoticajno okruženje koje ni njemu ni ostaloj djeci ne može pomoći i omogućiti kvalitetno obrazovanje", poručio je otac učenika koji je želio ostati anoniman.

"Kada se nešto dogodi, onda se može razgovarati s nama i s djecom. To nisu mjere, to je gašenje požara, a mi tražimo prevenciju", reporterki Dnevnika Nove TV Dini Ćevid rekla je anonimna majka učenika.

Pročitajte i ovo Uragan Milton VIDEO Meteorolog se potpuno slomio pred kamerama: "Ispričavam se. Ovo je jednostavno užasno"

Pročitajte i ovo svjedočio na ročištu Jedna rečenica dječaka ubojice izazvala je kaos u sudnici, intervenirali i liječnici: "Zato sam ih ubio"