morali ga svladati

Kaos na sudu: Muškarac se skinuo gol pa se bacio na stol tužiteljice!

ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac se tijekom suđenja skinuo gol od pasa na dolje te se bacao po stolu i podu.

Marinu B. je u petak ujutro u sudnici Općinskog suda u Zagrebu bilo drugo ročište na kojem su mu sudili zbog prijevare tijekom kupnje mobitela iz listopada prošle godine. 

Iako je prvo ročište prošlo bez problema, na drugom se Marin B. ustao i skinuo gol od pasa na dolje iako su mu noge bile vezane lisicama. Nakon toga se bacio na stol tužiteljice, a potom i na pod. 

Pravosudnim policajcima koji su bili u sudnici su u pomoć priskočili kolege koji su čuli galamu te su ga njih petorica uspjeli svladati, javljaju 24 sata.

Marina B se tereti da je koristeći tuđe osobne podatke sklopio ugovor s teleoperaterom i uzeo mobitel koji je kasnije prodao za 800 eura, a on se izjasnio kako nije kriv.

Tereti ga se i u drugom postupku za prijetnje pravosudnim policajcima tijekom uhićenja u rujnu kada mu je interventna policija nasilno ušla u stan.

Njegovi susjedi u Samoboru su ispričali da je divljao u marici dok je čekao da policajci pretraže stan. Iz policijskog kombija se čula dernjava, a marica se toliko tresla da im je izgledalo kao da će se prevrnuti.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća Užasna nesreća u Zagrebu, automobil završio na krovu: Iz bolnice se oglasili o trima djevojčicama

Pročitajte i ovo Blizu smrti Potresna priča iz Provjerenog o stravičnom iskustvu nakon poroda dobila nastavak: "Pokrenut je unutarnji nadzor"

Povezane teme