INCIDENT NA PLAŽI

Pretučen mladi student: "Zaposlenik me izudarao veslom po glavi, šikljala je krv. Pogriješio sam, ali nije me trebao napasti"

Slika nije dostupna
"Pogriješio sam, ali nije me trebao napasti", ispričao nam je 20-godišnji Zagrepčanin koji kaže da ga je u Zambratiji nedaleko od Umaga napao djelatnik vodenog parka. Udario ga je, kaže, veslom po glavi, nakon čega su ga morali šivati. Rekao nam je da je na hitnoj u Umagu zaradio četiri šava. Poslao nam je i fotografije zastrašujućih ozljeda.

20-godišnji Zagrepčanin rekao nam je kako je sve počelo u večernjim satima kada je s dva prijatelja otišao na noćno kupanje na plažu u Zambratiji. Otišli su do tobogana i platforme na napuhavanje, na koju su se popeli. 

"Djelatnik vodenog parka doplivao je do nas na surferskoj dasci, a imao je i veslo. Derao se da siđem i uputio mi niz psovki. Sišao sam s platforme. On je doplivao do mene i nastavio s vrijeđanjem i prijetnjama da će nas prebiti. U jednom je trenutku zamahnuo veslom. Digao sam ruku u znak obrane pa se zaustavio.

Kad sam se okrenuo kako bih se vratio na plažu, osjetio sam udarac po glavi od kojeg sam zamalo pao u nesvijest. Krv je šikljala na sve strane pa sam se jako uplašio. Teturajući sam otišao iz mora, dok je djelatnik nastavio s prijetnjama mojim prijateljima", prepričao je Zagrepčanin.

Pozvana je hitna pomoć, gdje je mladić dobio četiri šava. "S hitnom je došla i policija iz Umaga. Znam da sam pogriješio, no nije me trebao napasti i teško ozlijediti", prepričava 20-godišnji Zagrepčanin.

Kaže da se zbog penjanja na aquapark skoro u Zagreb vratio u lijesu, a da zbog teškog fizičkog napada već tri dana ne spava.

"Pozivam sve ljude da pripaze na ovakve stvari, čini se da je, kao i uvijek, najbitnija zarada, a ne kakva je kvaliteta zaposlenika koji drže ovakve turističke atrakcije", rekao nam je i dodao da je prilikom alkotestiranja imao 0,00.

Policija intenzivno traga za muškarcem: "Imamo određena saznanja..."

Istarska policija potvrđuje priču i kaže da su oko 21:30 primili dojavu o narušavanju javnog reda i mira na plaži u Zambratiji.

Policija je na mjestu događaja zatekla dvojicu 20-godišnjaka iz Zagreba koje je, dok su se nalazili u moru, prvo verbalno napao, a potom jednog od njih veslom po glavi udario nepoznati muškarac. On je bio revoltiran time što se penjao na zrakom punjene gumene dijelove. Dvadesetogodišnjaku je pružena pomoć na hitnoj u Umagu, potvrđeno nam je u PU Istarskoj. 

Policija utvrđuje okolnosti događaja i intenzivno traga za muškarcem. "Imamo određena saznanja, ali do sada još nitko nije priveden", potvrđeno nam je. 

 

Povezane teme