Tuga u Okučanima

Vraćao se kući s treninga, a više ga nema: "Čitavu noć nisam spavao, sve se dogodilo nama pred očima"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Nakon što je pijana vožnja 50-godišnjaka koštala života 13-godišnjeg dječaka, mještani naselja Cage shrvani su gubitkom mladoga života.

Divljanje na hrvatskim prometnicama odnijelo je još jedan mladi život, i to 13-godišnjeg dječaka koji je stradao nakon što je na njega naletio automobil kojim je upravljao 50-godišnjak pod utjecajem alkohola.

Nesreća se dogodilau petak navečer u naselju Cage u Općini Okučani, a nastradali dječak se s prijateljima na biciklu vraćao kući s treninga.

Vozač koji se nakon nesreće udaljio s mjesta nesreće uhićen je u svojoj kući, neslužbeno, u Trnakovcu u Okućanima gdje je pružao otpor policajcima.

Prometna nesreća u Okučanima - 1 Foto:Vijesti u 17

"Išao je s mojom kćerkom u razred, a kako ne znam što bih rekao brzo se vozio ako je čovjek bio pijan, ne znam", rekao je mještanin Radislav Vukasović.

"Cesta je divlja, đaba kamere, đaba sve", smatra Josip Jelačić.

"Slabo, loše, čitavu noć nije spavao, ni ja također, sve se dogodilo pred očima nama. Ne znam", shrvan je Bojan Ćosić.

"Evo još jednom izražavam u ime kluba iskrenu sućut obitelji našeg dragog igrača", rekao je Ivan Golub, predsjednik NK Psunj - Sokol.

"Sve niže odale su svoje utakmice posebno pionirska do daljnjeg. Ne znamo kad ćemo nastavit igranje, a kad je riječ o seniorima s crnim vrpcama s posebnim pijetetom cijela liga će se oprostiti sa minutom šutnje i nećemo ga nikad zaboraviti", rekao je Golub.

  Pročitajte i ovo Užas na festivalu DJ hrvatskih korijena puštao glazbu kad je počeo masakr: "Prišao mi je netko iz osiguranja i zamolio me jednu stvar"

  Pročitajte i ovo Uspjeli su izaći van Užas na jugu Hrvatske: Nakon sudara automobil s tročlanom obitelji sletio s ceste i zapalio se: "Čuo se strašan tresak"

  Pročitajte i ovo Poginulo nekoliko osoba Obrat u vezi čudnog potonuća luksuzne jahte: Pokreće se istraga o ubojstvu

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.