Gledajte u 19 sati

Ministar Anušić za Dnevnik Nove TV odgovorio na Milanovićeve prozivke: "Napustio sam školu da bih branio državu, a on je predsjednik države koju nije branio"

Ministar obrane Ivan Anušić dao je veliki intervju za Dnevnik Nove TV. Pogledajte ga u 19 sati.

Ministar obrane Ivan Anušić je u velikom intervjuu za Dnevnik Nove TV između ostalog predsjedniku Zoranu Milanoviću, koji ga je u Dnevniku Nove TV prozvao da je kao ministar izašao iz komfor zone Antunovca, da nije vidio svijeta te da nema škole.

"Ja sam napustio školu da bih branio ovu državu i da bi on mogao završiti svoje škole i biti predsjednik iste te države, koju nije branio, i meni spočitavati da sam izašao iz komfor zone, da sam neškolovan i da nisam vidio svijeta", odgovorio je Milanoviću.

"Ja sam svoje školovanje nakon završetka Domovinskog rata sam svojim novcem platio, svijeta sam vidio dovoljno da znam koje su vrijednosti Hrvatske i hrvatskog naroda. Tako se i ponašam, za razliku od njega", dodao je.

Cijeli razgovor Sabine Tandare Knezović s ministrom obrane pogledajte u Dnevniku Nove TV u 19 sati.

Pročitajte i ovo IZ MINUTE U MINUTU Izrael sprema još jednu veliku invaziju, a svijet strepi zbog eskalacije: "To će dramatično pogoršati situaciju i mora se izbjeći"

Pročitajte i ovo Kakav ulov U Hrvatskoj uhićen Srbin s Interpolove tjeralice: Tražilo ga se diljem Europe, evo što ga je razotkrilo