Bivša prva dama SAD-a

Melania Trump objavila video: "Ovo je moja priča. Istina"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Bivša prva dama Melania Trump objavila je video na društvenim mrežama putem kojeg promovira svoje nadolazeće memoare. U videu kaže da osjeća "odgovornost da razjasni činjenice".

"Moja priča. Moja perspektiva. Istina", objavila je Melania Trump na društvenim mrežama najavljujući svoje dugoočekivane memoare. 

"Pisanje ovih memoara je za mene bilo duboko osobno i promišljeno putovanje. Kao osoba koja drži do privatnosti često sam bila predmet javnog suda i krivog predstavljanja, stoga osjećam odgovornost da razjasnim činjenice. Vjerujem da je važno podijeliti svoju perspektivu: istinu", rekla je na snimci.

U videu se Melania direktno obratila kameri, a prikazani su i neki njezini prošli trenutci iz Bijele kuće, piše CNN. 

Kako navodi izdavač, u memoarima je Melania opisala svoje djetinjstvo u Sloveniji, prvi susret s Donaldom koji joj je promijenio život te vrijeme koje je provela u Bijeloj kući.

Ured bivše prve dame najavio je prošli mjesec da će njezini memoari, "Melania", biti objavljeni ove jeseni, opisujući knjigu kao "snažnu i inspirativnu priču o ženi koja je krojila vlastiti put, nadvladala nedaće i definirala osobnu izvrsnost", piše CNN. 

Melania Trump držala se po strani tijekom cijele predsjedničke kampanje svog supruga Donalda Trumpa 2024., javno se istupivši samo nekoliko puta otkako je bivši predsjednik pokrenuo svoju treću kandidaturu za Bijelu kuću.

U srpnju je objavila pismo nakon atentata na njezina supruga na skupu u Pennsylvaniji, zahvalivši agentima Tajne službe i službenicima za provođenje zakona što su zaštitili bivšeg predsjednika i rekla da je mislila na svoje "sugrađane Amerikance" nakon pucnjave.

 

Povezane teme