Brzi odgovor

Mama u zagrebačkom kafiću htjela podojiti dijete, konobar je poslao u WC

Dojenje, ilustracija
Nakon što je konobar majci koja htjela podojiti dijete u kafiću na Vrbanima rekao da je to na tom mjestu zabranjeno, oglasili su se iz tog trgovačkog centra.

Ovu nedjelju bračni par s malim djetetom posjetio je Shopping centar Point na Vrbanima.

U jednom trenutku sjeli su u kafić Frida, gdje je njegova supruga odlučila nahraniti gladno dijete.

"Supruga je bila primorana podojiti bebu, na što nas je ljubazan konobar upozorio da je dojenje u ovom prostoru, kao i u prostoru šoping-centra, zabranjeno te da se obavlja u sanitarnim prostorijama", ispričao je za Index.

Pročitajte i ovo Uhićeni su Dječak umro od gladi, policija objavila mučne detalje: Maćeha i otac davali mu komadić kruha i senf, trpio je fizičko zlostavljanje

Pročitajte i ovo protiv Milanovića HDZ-ovci žele Zvonu Bobana za hrvatskog predsjednika: Oglasio se i bivši nogometaš

"U Centru nije zabranjeno dojenje, dapače, pozdravljamo i veselimo se posjetu svih roditelja s malom djecom, a posebno najmanjih, koji su najsretniji u majčinu krilu. Kao upravitelji trgovačkog centra, uvjeravamo vas kako u ovom slučaju sigurno nije bilo zle namjere prema majci i bebi te kako je to bio nepromišljen trenutak konobara kafića kao pojedinca", poručili su iz Shopping centra Point.

Pročitajte i ovo FBI provodi istragu Donald Trump pozvan je na razgovor o atentatu: "Zanima nas njegova perspektiva"

Rekli su i da će o navedenoj situaciji obavijestiti i vlasnika kafića kako bi svoje djelatnike upoznao s takvim situacijama te ih educirao u vidu očuvanja najvećih vrijednosti, odnosno djece.

 

Povezane teme