Nema ga 54 dana

Krenuo prema Hrvatskoj i misteriozno nestao: Obitelj je očajna, moli za pomoć

Serdar Akalin Foto: Facebook
Serdaru Akalinu svaki se trag gubi prije 54 dana. Dvadesetčetverogodišnji turski državljanin želio je doći do Njemačke, a nestao je negdje između Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Obitelj je očajna i moli za pomoć.

Serdar Akalin, 24-godišnji državljanin Turske, nestao je najvjerojatnije na području Bosne i Hercegovine, odakle se zaputio u Hrvatsku. Njegova obitelj moli za pomoć jer su prošla 54 dana od mladićeva nestanka.

Prema pisanju turskih medija, koji su prenosili izjave Akalinove obitelji, Serdarov cilj bio je odlazak u Njemačku. U Bosnu i Hercegovinu ušao je legalno, a ondje je unajmio vodiče kako bi ilegalno ušao u Europsku uniju. Navodno se Serdar Akalin u nekom trenutku umorio i više nije mogao hodati, pa su ga vodiči ostavili u šumi, piše Oslobođenje.ba.

Mediji također navode da je Serdarov otac Fikret boravio u susjednoj zemlji kako bi pokušao pronaći sina, ali u tome nije uspio.

Pročitajte i ovo Na rijeci Maas Pronađen čamac nestalog Hrvata, objavljen njegov zadnji video: "Pogledajte kako dere voda"

Pročitajte i ovo Njemački špijuni Poziv na uzbunu iz europske države: Rusija bi mogla napasti NATO, a paket koji se zapalio u zračnoj luci nije slučajnost

 

Povezane teme