bez iskaza

Kajtazi ponovno u problemima: Nakon optužbe za nasilje, zaradio novu kaznenu prijavu

Veljko Kajtazi, zastupnik romske nacionalne manjine odbacuje optužbe o nasilju prema Suzani Krčmar, ali dobiva i novu kaznenu prijavu.

Zastupnik romske nacionalne manjine, Veljko Kajtazi u saboru je komentirao optužbe za nasilje prema Suzani Krčmar. Ponovio je kako fizičkog sukoba nije bilo, već jakih tonova te da ga policija nije pozvala na davanje iskaza o tom slučaju.

"Mislim da bi dosad imala neko liječničko uvjerenje o tjelesnim ili lakšim povredama. Prije tri mjeseca bilo je jakih tonova. Imajući u vidu sve što se dogodilo, postoje institucije, DORH i policija, koje će sigurno odrađivati svoj dio posla", rekao je Kajtazi.

U kojem statusu je taj predmet, iz DORH-a na naš upit u petak nisu odgovorili.

A  Kajtazi ima nove probleme, kako doznajemo, Kajtazi je novu kaznenu prijavu zaradio zbog financijskih malverzacija u izgradnji kulturnog romskog centra u Općini Barban.

Pročitajte i ovo stravične poplave u BiH Potresne scene iz Jablanice, dječak sam među ruševinama: "Tu mi je živio prijatelj..."

Pročitajte i ovo stravične poplave u BiH Reporterka Dnevnika Nove TV na mjestu gdje je najviše ljudi stradalo: "Mnogo je nestalih, a nitko ne zna što će se dogoditi u sljedećim satima. Svi se boje jedne stvari..."