Smrad u zraku

FOTO Jutro nakon velikog požara u Zaprešiću: Buktinja većinom ugašena, pomagali i roboti

Požar skladišta plastike u Zaprešiću stavljen je pod kontrolu vatrogasaca te se još uvijek gasi, ima još manjeg otvorenog plamena i izdimljavanja.

U skladištu tvrtke za zbrinjavanje otpada EKO FLOR u Zaprešiću u srijedu navečer izbio je požar plastike, koji je u četvrtak malo prije pet sati stavljen pod kontrolu.

Veliku pomoć u gašenju otvorene vatre prošle noći su pružili roboti kojima su daljinski upravljali pripadnici Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite. Uzrok požara još nije poznat.

Pročitajte i ovo Crna Gora Kaos na Cetinju: Član obitelji poginulog razbio staklo na policijskom autu, jedna osoba bori se za život

Pročitajte i ovo Na vrata mu došla policija Podravac (71) na internetu naručio tablete: "Nisam znao da je droga, od njih sam mogao raditi teške poslove u šumi"

Tijekom noći su djelatnici Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" obavili mjerenja te su rezultati pokazali da je kvaliteta zraka dobra.

Stožer civilne zaštite grada Zaprešića donio je odluku da djeca mogu u škole i vrtiće uz preporuku da borave u zatvorenom prostoru.

Povezane teme