bori se za život

UZNEMIRUJUĆE Stravična prometna nesreća na istoku Hrvatske: Ovako izgleda automobil iz kojeg je izvučen 24-godišnji vozač

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Jedna osoba teško je ozlijeđena u stravičnoj prometnoj nesreći nedaleko od Osijeka. Policija je objavila detalje očevida.

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se u srijedu navečer dogodila na cesti između Osijeka i Klisa jedna osoba zadobila je teške ozljede opasne po život.

Do nesreće je došlo zato što 24-godišnji vozač osobnog automobila nije prilagodio brzinu kretanja svojeg vozila. Zbog smanjene vidljivosti i gustoće prometa svojim je vozilom udario u kombajn kojim je upravljao 51-godišnjak.

Kombajn se neposredno prije prometne nesreće zaustavio na kolniku zato što je namjeravao skrenuti ulijevo na poljski put. PU osječko-baranjska utvrdila je da je kombajn bio propisno označen. 

Vozač osobnog automobila prevezen je u Klinički bolnički centar Osijek, u kojem je zadržan na liječenju. 

Zbog obavljanja očevida prometne nesreće od 20:05 do 23:05 Državna cesta broj dva od skretanja za Tenju do skretanja za Veru bila je zatvorena za sav promet, koji se odvijao obilaznim cestovnim pravcima.

U galeriji koju je objavila Javna vatrogasna postrojba grada Osijeka pogledajte fotografije sudarenih vozila. 

Pročitajte i ovo Nezakonito Prelazio granicu, a nije prijavio jednu stvar: Kaznili ga s više od 5000 eura

Pročitajte i ovo Pokolj u školi FOTO Potresne scene ispred suda u Beogradu: Roditelji ubijene djece u suzama

 

Povezane teme