Širi se snimka

Maloljetnik ispred škole tukao vršnjaka koji je ležao na podu: Ostali gledali i sve snimali

Ilustracija Foto: Getty Images
U srednjoj školi u Šibeniku jedan je maloljetnik lakše ozlijeđen u tučnjavi u petak popodne. Njegovi vršnjaci snimali su napad.

Jedan je maloljetnik lakše ozlijeđen u tučnjavi ispred srednje škole u Šibeniku, izvijestila je u petak policija, a tijekom popodneva po društvenim se mrežama proširila snimka na kojoj jedan tinejdžer udara drugog koji leži na tlu.

Za to vrijeme, oko njih stoje vršnjaci koji ništa nisu poduzeli, a neki su sve snimali.

Policija u priopćenju navodi kako su dojavu o tome da se ispred škole nalazi maloljetnik koji je najvjerojatnije ozlijeđen zaprimili u 14:10 sati. Po izlasku na mjesto događaja utvrdili su da je jedan maloljetnik tjelesno napao i ozlijedio drugoga.

Ozlijeđeni je maloljetnik zatražio liječničku pomoć u Općoj bolnici u Šibeniku gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Na mjestu događaja obavljen je očevid, a policija provodi kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih činjenica.

Pročitajte i ovo IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Bolest ih je dovela do ruba, a novac koji trebaju nikako ne stiže: "Ne daj bože da umrem, a ostavio sam ženu i dijete ovako"

Pročitajte i ovo napad na vršnjakinju Užas u susjedstvu! Dječak nožem izbo djevojčicu, roditelji bijesni: "Ovo nije prvi put, razmišljam o ispisivanju djece iz ove škole..."

 

Povezane teme