Netragom nestale

Iz "3. maja" ukradena tona i pol bakrenih cijevi: Kradljivci ih ukrcali na brod?

Brodogradilište 3. maj Foto: Guliverimage
Policija je više od 10 dana nakon krađe bakrenih cijevi iz''3. maja'' šturo izvijestila kako se za počiniteljima ove krađe još uvijek traga.

Iz prostora brodogradilišta ''3. maj'' prije nešto više od dva tjedna nestalo je 1500 kilograma visokokvalitetnih bakrenih cijevi. Riječ je o cijevima visoke čistoće koje se osim za brodove, mogu koristiti i za centralna grijanja u domaćinstvima.

Cijevi su s Kantride ukradene u danima vikenda, između 6. i 9. rujna. Prema policijskom izvješću, vrijednost im je oko 28 tisuća eura, a za počiniteljima se još traga.

Prema informacijama koje je od ljudi s brodogradilišta dobio Novi list, cijevi su u petak poslijepodne sigurno bile na svojem mjestu jer se s njima radilo, a u ponedjeljak ih tamo više nije bilo. Brodogradilište je pretraženo, pregledane su i kamere na zapadnom i istočnom ulazu u ''3. maj'', no nije uočeno da su cijevi u danima tog vikenda transportirane tim putem. Ostaje zaključak da su ih dobro organizirani kradljivci sa prostora brodogradilišta odnijeli morskim putem nečijim plovilom i to na dijelu obale koje nije pokriveno kamerama.

Pročitajte i ovo Objavio HALMED Povlači se lijek za visoki krvni tlak, bolesnici se trebaju javiti liječniku

Pročitajte i ovo užas u Turskoj Grom udario u drvo ispod kojeg su se sakrile tri obitelji, ima mrtvih