Otkriveno što ih povezuje

Horor u Pitomači! Cure jezivi detalji: Ženu udario i vukao autom pa joj pretukao sina

Strašna priča iz Pitomače. Muškarac je vozilom udario i vukao ženu po ulici, i to, neslužbeno, pred očima njezina sina, kojeg je istukao kada je on pokušao obraniti majku. Pri tome je sebe snimao mobitelom. Iza ove priče krije se jeziva pozadina. Više detalja donosi Božidar Lončar.

Strava u Pitomači. 34-godišnjak je automobilom udario ženu dok se šetala ulicom i vukao je do obližnjeg parkinga. Dok se 39-godišnjakinja borila za život držeći se rukama za automobil, on je sve to snimao.

Da stvar bude još gora, taj je horor gledao 20-godišnjak, neslužbeno, njezin sin. Išao je spasiti majku i na parkiralištu ga je muškarac pretukao.

"Normalno da me strah, povećan je promet u zadnje vrijeme, kroz centar Pitomače i Pitomaču, djeca idu u školu. Imam sina koji ide u školu također i normalno da strahujem", govori Melita.

Muškarac je završio u jednomjesečnom istražnom zatvoru i ne smatra se krivim. Sa Županijskog suda u Bjelovaru kažu kako mu se na teret stavlja pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda i dovođenje u opasnost opće opasnom radnjom. Određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i od ponavljanja kaznenog djela.

U međuvremenu su isplivali jezivi detalji.

U lipnju 2023., kako Božidar Lončar doznaje iz neformalnih izvora, isti je muškarac s BMW-om sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je poginuo 40-godišnji vozač traktora. Neslužbeno, oboje su bili alkoholizirani, a poginuli je bio muž i otac osoba napadnutih proteklog tjedna.

Tada nije bilo osnova za istražni zatvor, smatra Državno odvjetništvo, a time ni osnova za mjere opreza poput oduzimanja vozačke dozvole

Ovo državno odvjetništvo je 29. prosinca 2023. donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 34-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog postojanja osnovane sumnje da bi počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, a koja istraga je i dalje u tijeku.

Pola godine za istragu, a godina i pol dana za odluku o optužnici. Neslužbeno, muškarac iza sebe ima poveći broj prekršajnih prijava. Unatoč tome vozio je s dozvolom. Do zaključenja priloga Reporter Dnevnika nije uspio doći ni do jedne uključene strane. 

 

Pročitajte i ovo "Moram ovo reći" Ivana Petrović otkrila detalj sa zatvorenog sastanka: "Vučić je Plenkoviću dobacio da se s time uopće ne slaže"

Pročitajte i ovo Usprkos kritikama FOTOGALERIJA Pala zajednička fotografija: U Dubrovniku se zajedno slikali Zelenski, Vučić i Plenković