Sudjelovali K9 timovi

Tužan kraj potrage: HGSS-ovci pronašli mrtvu Amerikanku, nestala je prije tri tjedna

Tužan kraj potrage: HGSS-ovci pronašli mrtvu Amerikanku Foto: HGSS
Okončana je potraga za 50-godišnjom američkom državljankom koja je nestala na području Klisa. Pronađena je mrtva.

Uz pomoć potražnih K9 timova ovog četvrtka oko podne okončana je potraga za 50-godišnjom američkom državljankom koja je nestala na području Klisa, točnije Kočinjem brdu. Nažalost, osoba je pronađena mrtva.

Podsjećamo, još 19. rujna zaprimljena je informacija o nestanku Nadie Aleotti Young, rođene 1974. godine, kada je HGSS izašao na teren.

Tužan kraj potrage: HGSS-ovci pronašli mrtvu Amerikanku - 3 Foto:HGSS

Tijekom proteklog vremena pretražen je velik teritorij između Klisa i Konjskog, uz veliki angažman brojnih članova Stanice Split, vanjskih suradnika ispostava, K9 timova, pilota bespilotnih letjelica, kao i pripadnika MUP-a i vatrogasaca.

Tužan kraj potrage: HGSS-ovci pronašli mrtvu Amerikanku - 2 Foto:HGSS

Protekle nedjelje, tijekom potrage, nađeni su novi materijalni dokazi vezani za nestalu, te je angažirana K9 ekipa koja je tijekom srijede i ovog četvrtka intenzivno tragala na tom teško prohodnom krševitom području, šireći područje potrage. Na terenu su protekla dva dana bili potražni timovi iz Splita, Zadra, Makarske i Orebića, čija je pretraga okončala ovu iznimno zahtjevnu višetjednu potragu.

Nakon pronalaska tijela djelatnici MUP-a obavili su očevid.

Pročitajte i ovo Muljali naveliko Akcija EPPO-a: Četiri osobe uhićene zbog sumnje na zlouporabu položaja i subvencijske prijevare

Pročitajte i ovo MONSTRUM MILTON VELIKA GALERIJA Prizori s Floride su zastrašujući!