Vatrogascima izrazili podršku

HEP, tvrtka u kojoj radi Anna Dujić, izjasnila se o njezinu vrijeđanju: "Neprimjerena komunikacija u suprotnosti je s našim načelima"

Hrvatska elektroprivreda Foto: Zeljko Puhovski/Cropix
Hrvatska elektroprivreda, u kojoj je zaposlena Anna Dujić, izjavila je što misle o njezinome vrijeđanju vatrogasaca i policije.

Kćer Predsjednika Uprave Hrvatskih šuma Nediljka Dujića, Anna Dujić našla se pod povećalom javnosti zbog grubih riječi i neprimjerenih uvreda koje je uputila vatrogascima i policajki na području Skradina gdje je divljao požar.

Anna Dujić već je pet godina zaposlenica HEP-a, kako stoji na njezinu LinkedIn profilu. Školovala se na dvogodišnjem privatnom studiju u Dubrovniku, što joj je platila bivša tvrtka Gradski parking Šibenik.

Njezina trenutna tvrtka, u kojoj radi u ispostavi u Šibeniku, izjasnila se o tome što misle o Anninu istupu pred kamerama.

"Hrvatska elektroprivreda ne stoji iza osobnih stavova svojih djelatnika.

Neprimjerena komunikacija u potpunoj je suprotnosti s temeljnim vrijednostima kompanije te poslovnom politikom i praksom odnosa s dionicima HEP-a.

HEP i njegovi djelatnici usko surađuju s vatrogascima te drugim državnim i javnim službama u suzbijanju požara i posljedica požara, koji i ovo ljeto, nažalost, posebno pogađaju Dalmaciju.

Pročitajte i ovo izazvalo nerede Objavljen identitet ubojice triju djevojčica u Southportu, policija poručuje: "Htjeli smo spriječiti širenje neprovjerenih informacija"

Pročitajte i ovo devastacija prirode Pupovac zatražio promptnu obustavu radova na izvoru Une

Gotovo svaki požar stvara štetu i elektroenergetskoj infrastrukturi, a ta suradnja je ključna za što bržu normalizaciju opskrbe električnom energijom na pogođenim područjima.

Zbog toga još jednom ističemo posebnu podršku Ministarstvu unutarnjih poslova i hrvatskim vatrogascima, koji svakodnevno riskiraju svoje živote u po život opasnim situacijama, nerijetko uzrokovanim ljudskom nepažnjom", odgovorili su iz HEP-a Indexu.