"Štetočina s Pantovčaka"

HDZ odgovorio Milanoviću: "Predlažemo Vrhovnom lažljivcu da pita svoje pratitelje..."

Na Facebook stranici je HDZ reagirao na priopćenje predsjednika Zorana Milanovića o misiji NSATU.

Nakon objave predsjednika Zorana Milanovića u kojoj je izdvojio izjavu premijera Andreja Plenkovića da će ipak dio vojnika boraviti u Ukrajini u sklopu misije NSATU, stigao je i odgovor HDZ-a.

Njihovu objavu na Facebook profilu prenosimo u cijelosti: 

"NATO demantirao Milanovića!

Još dok je domišljao svoj nemaštoviti video o profesoru Draganu Primorcu, Milanovića su već bili poklopili iz NATO-a. ,"Sva središta NSATU aktivnosti su izvan Ukrajine. Za nas postoji jasna crvena linija, a to je da NATO neće biti dio sukoba" - istaknuo je pomoćnik glavnog tajnika Sjevernoatlantskog saveza Javier Colomina.

Je li i pomoćnik GT NATO-a za Milanovića onda lažljivac, kao što to podmeće premijeru Andreju Plenkoviću? Ili će Štetočina s Pantovčaka i njemu zabraniti da govori istinu - kao što je zabranio načelniku Glavnog stožera OSRH-a?

Od početka lažu jedino Milanović i SDP, uz svoje eksperte za međunarodne odnose Bože Petrova i Mire Bulja.

Stoga, idući put kad bude radio video, predlažemo Vrhovnom Lažljivcu da ugradi kadrove samog sebe i pita svoje pratitelje "kojem Milanoviću vjerujete?". Milanoviću koji je na samitu u Washingtonu podržao NSATU ili Milanoviću koji danas, poput Putinove lutke na koncu, ponavlja laži o slanju hrvatskih vojnika u Ukrajinu?
A za čiji interes to radi? Za interes Hrvatske zasigurno ne", napisali su. 

Pročitajte i ovo Upozorava HAPIH Iz prodaje se povlače ova jaja: Provjerite jeste li ih kupili

Pročitajte i ovo Užas u Slavonskom Brodu Šok u vrtiću: Majka došla po djevojčicu i pronašla ju s ozljedama na glavi, odjurila je na hitnu!