Gužve u prometu

Kilometarska kolona na autocesti, HAK poslao upozorenje vozačima

Zastoj na autocesti Foto: Damir Krajac/Cropix
Iz Hrvatskog autokluba izvijestili su o gužvama i zastojima u prometu.

I u ponedjeljak ujutro u prometu su zabilježene gužve uz povremena čekanja i zastoje. Posebno je problematično na dionicama gdje traju radovi te na gradskim prometnicama i obilaznicama, stoga iz Hrvatskog autokluba vozače upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj zastoj je pred čvorom Zagreb zapad iz smjera Zaprešića, a kolona je duga oko 3 kilometra. Na A3 Bregana-Lipovac na zagrebačkoj obilaznici zastoji su u zoni radova između čvorova Zagreb zapad i Lučko u oba smjera, a pojačan je i promet između čvorova Zagreb istok i Kosnica u smjeru Bregane.

Zastoj na A2 Foto:HAK

Pročitajte i ovo Nude i stipendije Njihova radna mjesta su nemoguća za popuniti, a poslodavci ih traže na sve načine: "Dolazili smo pred sami fakultet"

Pročitajte i ovo Afera Bijelo dugme Ostojić poručio DP-ovcima: "Ovo je otvorena prijetnja! Dosta je bilo tih vaših sranja!"

Pročitajte i ovo Pjevač strahuje Islamović otvorio dušu: "Ja sam samo radnik, Bregović je vlasnik firme. Skupljam prijetnje i psovke..."

Povezane teme