povratak s produženog vikenda

Teška nesreća prekinula promet Jadranskom magistralom, jedna osoba poginula. Na autocestama kilometarske kolone

autocesta Foto: Marko Todorov/Cropix
Hrvatski autoklub izvijestio je o izvanrednim situacijama na cestama zbog čega se stvaraju kolone, a vožnja je usporena.

Kako je izvijestio Hrvatski autoklub, zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali (D8) prekinut je promet na dionici između Senja i Klekovice.

Policija je izvijestila da je dojava o prometnoj nesreći na D8 između Novog Vinodoloskog i Senja stigla u nedjelju u 15:53. Jedna je osoba preminula na mjestu nesreće.

Gužve na autocestama

Na autocestama su kolone te se vozi usporeno.

Na A1 između tunela Čelnika i tunela Sveti Rok u smjeru Zagreba kolona vozila u pokretu duga je oko 3 kilometra te se vozi uz ograničenje od 40 km/h.

Pročitajte i ovo izgubio nadzor nad vozilom Teška nesreća na A3: Smrtno stradao motociklist

Prometne nesreće su poslije čvora Bosiljevo I u smjeru Zagreba te između čvora Ogulin i Bosiljevo II također u smjeru Zagreba. Vozi se u koloni u pokretu uz povremene zastoje.

Pred naplatom Lučko i Demerje nema duljih čekanja.

Pročitajte i ovo prljavi napad FOTO Sjeverna Koreja poslala novih 600 balona punih smeća i fekalija susjedima

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, zbog povećanog priljeva, vozila se povremeno zaustavljaju na čvoru Krapina u smjeru Trakošćana. Kolona vozila pred naplatnom postajom Zaprešić u smjeru Trakošćana duga je oko 1 kilometar, a u zoni radova kod čvora Sveti Križ Začretje oko 2 km.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Vrbovsko i Ravna Gora, uključujući tunele Javorova Kosa i Pod Vugleš u smjeru Zagreba vozi se usporeno u koloni u pokretu dugoj oko 5 kilometara. HAK na toj dionici savjetuje izlaz na NP Delnice ili NP Ravna Gora.

Na Krčkom mostu smjeru kopna vozi se uz povremene kraće zastoje. 

Povezane teme