FINANCIRA GA MAJKA

Dnevnik Nove TV bio je na otoku Prviću gdje je Bartulica kupio kuću, evo što kažu njegovi susjedi

Ne stišava se afera Stephena Bartulice oko rate kredita koja mu pojede cijelu plaću. Reporterka Dnevnika Nove TV Sofija Preljvukić zato je otišla na Prvić i upitala što njegovi susjedi misle o cijeloj aferi.

Od čega živi zastupnik Domovinskog pokreta Stephen Bartulica nakon što mu kredit za novu vikendicu pojede sve prihode nagađa se po društvenim mrežama. Bartuličin komentar da ga financira majka izazvao je seriju šala, a naša ekipa bila je na otoku Prviću gdje je kupio, ovih dana često spominjanu, kuću.

Svega 15 minuta vožnje brodom iz Vodica i stiže se na otok Prvić u mjesto Prvić Šepurine. Upravo tu je kamena kuća zbog koje se saborski zastupnik iz redova Domovinskog pokreta zadužio u banci. Ispalo je da mu je rata kredita tolika da zbog toga jedva preživljava. Supruga mu je sa Prvića i neki ga apsolutno podržavaju.

Pročitajte i ovo ulov policije Pala je banda koja je varala umirovljenike, ovo je bio njihov lukav plan pokušaja prevare

"Naš čovjek, oženio je našu ženu, uredan čovjek, familija uredna. I meni je drago da je kupio. Naš čovjek ima 3-4 sina, a ne da ovi lopovi tajkuni strani kupuju naše starine“, rekao je mještanin.

Na otoku rijetki uopće žele govoriti o Bartulici, ali svi znaju za priču o tome da zbog kupnje živi od 38 eura mjesečno i da je izjavio kako ga majka izdržava.

"Ono što čitam po novinama, malo mi je čudno to sve. Mislim da ima druge izvore prihoda i da mu je ovo što mu majka daje samo paravan“, rekao je Igor.

Pročitajte i ovo Završio u zatvoru Ugledao suprugu s muškarcem pa u nekoliko minuta počinio 7 kaznenih djela

Susjedi ne žele pred kamere ali su ispričali kako su pola kuće kupili Belgijanaci, a drugu polovicu Bartulica. Vlasnici su s Prvića i žive u Australiji. Bartulica je ispričao da mu je u kupnji kuće osim kredita pomogla i majka nakon što je prodala kuću u zagrebačkim Gračanima, ali papiri pokazuju da je majka prodala svoju kuću tri mjeseca nakon sto je Bartulica kupio ovu kuću na otoku Prviću. Svakako, sada mu, nakon što plati ratu kredita za kuću, za život ostaje jedva za jedan ručak.

"Malo je diskutabilno to da živi s 30 eura. Valjda je toliko pametan da može sam da zarađuje sebi za svoj dohodak“, nadodao je Igor.

Ovdje na Prviću pričaju i kako je Bartulica ljetovao u manjoj kuci roditelja svoje supruge i da mu je veća kuća trebala. I dok se društvenim mrežama šire razne šale na račun Bartulice, na otoku smatraju da njegova kuća nije tema.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.