A računi stižu

Građani bijesni zbog zamućene vode, zaiskrilo između saborskih kolega: "Neka pošalju nekoga tko je sposoban voditi grad"

Građani Karlovca ljutiti su zbog zamućene vode.

Nezadovoljstvo dijela stanovnika Karlovca zbog zamućene vode ponovno eskalira. Karlovčani tvrde da je voda mutna, povremeno smeđa i taložna, i tako već mjesecima, a poslali su je i na analizu. Jedan je od problema i što im za vodu koju ne mogu konzumirati redovito dolaze računi.

"Ja imam probleme sa želudcem, susjeda ima osip po tijelu. Navečer, kad se idemo tuširati, ja se tuširam u čistoj, a muž tri minute kasnije u žutoj vodi", ispričala ja stanovnica Karlovca Jasminka Trpčić, izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Kopčić.

Na konferenciju za medije koju su organizirali građani stigao je Mostov Zvonimir Troskot i stao na stranu građana. Uskoro se pojavio i gradonačelnik Damir Mandić (HDZ) pa je između dvojice kolega iz saborskih klupa zaiskrilo.

"Ovo je dijalog mene i Troskota koji s vremena na vrijeme podmeće i podvaljuje", rekao je Mandić.

"To nema veze sa strankom. Neka pošalju nekoga drugog iz stranačke središnjice u Zagrebu tko će biti sposoban voditi grad, a ne da se na dva službena testa upozorava ljude da ne piju vodu", odgovorio je Troskot.

Pročitajte i ovo Ne dopuštaju mu prilaz Cijela Europa strahuje da je ovo ruski trojanski konj: "To je plutajuća megabomba"

Pročitajte i ovo tragedija u Zapruđu FOTO Svjedok strašne nesreće u Zagrebu: "Vozač je nakon sudara ispao iz autobusa, koji je nastavio vožnju"