Neizdržive temperature

Dan započeli na neobičnom mjestu: Jedan grad smislio je kako pomoći umirovljenicima pretrpjeti vrućine

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Velike vrućine osobito teško padaju starijim ljudima, no Grad Vukovar ima rješenje kako im pomoći da se rashlade i osjećaju zdravije. Detalje donosi reporter Dnevnika Nove TV Tin Kovačić.

Dvije stotine vukovarskih umirovljenika doputovalo je u Bizovačke toplice i zaplesali su veselo kolo usred bazena. Da bi se rashladili od velikih vrućina, odmarali, družili, sunčali i liječili, Grad Vukovar darovao im je provod u toplicama, i to svakog utorka tijekom ljeta. Na to će biti potrošeno 20.000 eura.

"Umirovljenici kažu da se po ovim vrućinama na bazenima može itekako dobro rashladiti, a neki od njih ni masažu neće odbiti. U bazenu s termalnom, ljekovitom vodom najviše uživaju jer, govore, liječi reumu", izvijestio je reporter Dnevnika Nove TV Tin Kovačić.

Pročitajte i ovo Reagirao i pravobranitelj Dječaku zbog problema s okom odbijen upis u vrtić: "Ići ćemo do kraja jer se diskriminira naše dijete"

S malim mirovinama boravak u toplicama, nažalost, ne mogu si priuštiti, pa će ovu priliku do kraja iskoristiti, a više o ovoj temi možete pogledati u prilogu na vrhu članka.

Pročitajte i ovo Požar još nije pod kontrolom Vatrogasni zapovjednik poslao apel građanima: "To je u ovom trenutku najbitnije"

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr