Ulovili ga

FOTO Unosan posao u Velikoj Gorici: Policija upala u gospodarski objekt - pogledajte što je pronašla

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
46-godišnjak je u gospodarskom objektu u Velikoj Gorici napravio tri improvizirana laboratorija za uzgoj konoplje.

Zagrebačka policija prijavila je 46-godišnjaka u čijem je gospodarskom objektu u Velikoj Gorici pronađeno 22,8 kilograma marihuane, 100 komada sušenih stabljika marihuane i tri laboratorija za uzgoj droge za daljnju preprodaju.

Policijska uprava zagrebačka (PUZ) je izvijestila da je pretragom gospodarskog objekta pronašla i jednu digitalnu vagu s tragovima droge, električni uređaji za vakumiranje te predmeti za pakiranje droge namijenjene daljnjoj preprodaji.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu, u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, kažu u policiji.

Navode da je osumnjičeni od veljače 2022. u gospodarskom objektu u Velikoj Gorici "uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio konoplje" koju je po sazrijevanju sušio, prerađivao, vagao i prepakiravao. Potom bi tako pripremljenu drogu dalje preprodavao.

Pročitajte i ovo Istraživačka novinarka Razotkrila strašnu istinu! Putin radi nešto zastrašujuće i nitko na svijetu to ne primjećuje

Pročitajte i ovo Velike promjene Naplatne kućice odlaze u povijest: Ovako ćemo u budućnosti plaćati cestarinu

Pročitajte i ovo Upaljen meteoalarm Nevrijeme pogodilo obalu: Pogledajte pijavicu koja se pojavila na moru

Pročitajte i ovo Veliko dva metra FOTO Golemo morsko čudovište isplivalo na obalu i užasnulo posjetitelje: Ovog ljeta viđeno je i u Puli