cure detalji

Poznato koga je i zašto napao šef DM-a: Sve je pokrenula jedna poruka

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Šef Uprave DM-a Mirko Mrakužić istražiteljima je rekao da je bio u šoku kada je shvatio da je trener došao pred njegovu kuću kako bi se sastao s njegovom izvanbračnom suprugom.

Predsjednik Uprave DM-a Mirko Mrakužić u ponedjeljak je završio u Remetincu nakon što je u subotu pola sata nakon ponoći bejzbolskom palicom napao 36-godišnjaka, zastrašio ga mašući kuhinjskim nožem te ga pretukao, prijetio mu smrću i razbio mu auto.

Riječ je o treneru koji se trebao naći s Mrakužićevom 47-godišnjom izvanbračnom suprugom. Poslao joj je poruku tražeći da se sastanu, no umjesto 47-godišnjakinje poruku je vidio Mrakužić, doznaje N1.

Zbog toga je Mrakužić izašao na ulicu, gdje je najprije oštetio trenerov automobil. Zatim je bejzbolskom palicom nasrnuo na njega, a kako je kod sebe imao i kuhinjski nož, 36-godišnjak se uplašio za svoj život. Pokušao je pobjeći automobilom, ali nije ga, izjavio je istražiteljima, uspio pokrenuti.

Na kraju je utvrđeno da je 36-godišnji trener lakše ozlijeđen.

Mrakužić je uhićen i iako je tvrdio da mu je žao zbog brutalnog incidenta i da je neprimjereno reagirao, odlukom županijskog suda određen mu je istražni zatvor.

Istražiteljima je rekao da je bio u šoku kada je shvatio da je trener došao pred njegovu kuću kako bi se sastao s njegovom izvanbračnom suprugom. Nije mogao vjerovati da je ustrajao na tom sastanku.

Pročitajte i ovo Krš i lom u Zagrebu Predsjednik Uprave DM-a završio u Remetincu: Bejzbolskom palicom napao poznanika, mahao nožem te ga pretukao

Pročitajte i ovo Priča koja slama srce Liječnici izgubili svaku nadu i skinuli mališana (4) s aparata: Ono što se događalo mjesecima kasnije rasplakalo je mnoge

Pročitajte i ovo Kod Legrada Tužan završetak potrage: Policajce zatekao tragičan prizor u Dravi

Pročitajte i ovo Kaznena prijava Žena iz Komora pokušala ući u Hrvatsku: Kada su carinici otvorili putovnicu, odmah je počela opsežna akcija