Tužba za klevetu

Bivša ministrica nakon izlaska sa suda poručila: "Neće omastiti brk na moj račun!"

Blaženka Divjak Foto: Facebook/Blaženka Divjak
Bivša ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak morala je na sud zbog optužbe za klevetu koju su protiv nje podigli bivši i sadašnji rektori Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras i Stjepan Lakušić.

Bivša ministrica Blaženka Divjak morala je na sud zbog tužbe za klevetu koju su protiv nje podigli bivši i sadašnji rektori Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras i Stjepan Lakušić.

Tužba za klevetu protiv Divjak provlači se već četiri godine, a prema njezinim riječima, tužili su ju jer je ukazivala na nepravilnosti na sveučilištu na kojem radi više od 30 godina.

Divjak se u utorak ujutro pohvalila kako je sud presudio u njezinu korist te rektorima poručila: "Nećete omastiti brk na moj račun!" Poručila je i da će oni vjerojatno nastaviti razbacivati javni novac te pojasnila detalje slučaja. 

"Tužili su me za klevetu jer sam javno rekla istinu kako se zapošljavalo na Sveučilištu. Tražili su da im platim odštetu za duševne boli", napisala je u objavi na Facebooku.

"Lako se njima žaliti kad sami ne plaćaju svoje račune. Do sada je sve išlo na račun Sveučilišta, i to iz kase koju i ja pomažem puniti. Ludnica!" naglasila je bivša ministrica te poslala poruku svima u sličnoj situaciji: "Glavu gore jer psi laju, a karavane prolaze."

 

Pročitajte i ovo Nema kraja Ravnatelj škole u koju ide problematični učenik podnio ostavku: U utorak neće biti nastave

Pročitajte i ovo Nižu se reakcije Svijet na rubu rata: "Ako to učine, bio bi to opasan i zabrinjavajući razvoj događaja"

Pročitajte i ovo Prometna nesreća FOTO Sudar u centru Zagreba, ima ozlijeđenih: "Hitna je tu, sve je puno policije, stakla i plastike"