Slažu se u jednom

Plenković i Tomašević na Trgu dočekali Baby Lasagnu: "O žiriju mislim kao i svi vi ovdje"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Grad Zagreb na Trgu bana Josipa Jelačića organizirao je doček Baby Lasagne nakon povijesnog uspjeha na Eurosongu.

Baby Lasagna sinoć je na Eurosongu ubilježio najbolji rezultat Hrvatske od samostalnosti, završivši na drugom mjestu. Po glasovima publike Marko Purišić bio je najbolji izvođač, ali u korist švicarskog pjevača presudili su glasovi žirija.

Grad Zagreb Baby Lasagni je zbog toga priredio veliki doček na Trgu bana Josipa Jelačića kojemu su se odazvali brojni obožavatelji.

Pročitajte i ovo Okupili se u Donjoj Gradini Održana komemoracija za žrtve Jasenovca, Dodik najavio nastavak političke borbe: "U Srebrenici se nije dogodio genocid"

"Što bih ja sad trebao nešto reći? Uf! Očekivao sam stotinjak ljudi ovdje, ne znam što da kažem. Hvala vam lijepa, nadam se da ste zadovoljni", rekao je Marko Purišić okupljenima na Trgu, nakon čega je zaplakao.

Prije dolaska na pozornicu na Trgu je dijelio autograme okupljenim obožavateljima, a ondje je stigao u otvorenom autobusu. Osim brojnih obožavatelja dočekali su ga i premijer Andrej Plenković i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Pročitajte i ovo Više od 200 vatrogasaca na terenu VIDEO Neviđeni požar uništio jedan od najvećih trgovačkih centara

"Mislim kao i svi ovdje. Taj sustav odlučivanja mi se ne sviđa jer uvijek ispadne drugačije. Kao i lani s onim dečkom iz Finske. Za razliku od drugih, nakon odluke ne mogu ništa mijenjati, niti pretendiram", kratko je za N1 poručio Plenković.

"Iskreno mislim da bi glasanje žirija trebalo ukinuti i ostaviti samo glasanje publike. Jasno je da tu ima puno politike i geopolitike i ključno je na kraju tko je miljenik publike, a to je Baby Lasagna", rekao je Tomašević nakon objave rezultata Eurosonga.