varaždin

Vozačica (34) bez vozačke naletjela na muškarca (48) i pobjegla: Umro je u bolnici

Ilustracija Foto: Ranko Suvar/Cropix
Od posljedica prometne nesreće u varaždinskoj bolnici je preminuo pješak kojeg je udarila vozačica bez vozačke i pobjegla.

Od posljedica prometne nesreće koja se dogodila 11. listopada oko 22.55 sati u Varaždinskoj ulici u Sračincu, preminuo je 48-godišnji muškarac.

Na njega je kao pješaka automobilom naletjela 34-godišnjakinja koja je pobjegla s mjesta nesreće

Kako je izvijestila PU varaždinska, 48-godišnjak je hodao južnim nogostupom Varaždinske ulice te je mjestu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza započeo prelaziti kolnik. U tom je trenutku na njega naletjelo osobno vozilo kojim je iz smjera Varaždina u smjeru Majerja, upravljala 34-godišnjakinja.

Pješak je uslijed udara odbačen na južnu prometnu traku, pri čemu je ozlijeđen. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, gdje je danas preminuo od posljedica zadobivenih ozljeda.

Nakon prometne nesreće, vozačica je napustila mjesto događaja, a da o prometnoj nesreći nije obavijestila policiju ni zdravstvenu ustanovu, niti pružila pomoć ozlijeđenoj osobi.

Pronašli su je policijski službenici na adresi stanovanja. Također je utvrđeno da joj je vozačka dozvola ukinuta do 15. svibnja 2026. godine.

Vozačica je uhićena te je po dovršenom kriminalističkom istraživanju uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Nepružanje pomoći, predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Također, danas joj je istražna sutkinja Županijskog suda u Varaždinu, odredila istražni zatvor.

Pročitajte i ovo "ZNALI SU ŠTO RADE" Došli na svadbu, a onda doživjeli totalni šok: Hitno je pozvana policija

Pročitajte i ovo Prijetnja s Atlantika Uragan Leslie približava se Europi: Prve na udaru dvije mediteranske zemlje