Oglasila se tvrtka koja vodi kupalište

Kako i zašto se utopio dječak u bazenu kod Požege? "Policija utvrđuje okolnosti, dječak je bio na izletu sa svojim sportskim klubom"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Dijete se utopilo na bazenima u mjestu Velika.

Požeško-slavonska policija izvijestila je kako se u četvrtak na bazenima u Velikoj utopilo dijete. Policija je dojavu o utapanju u Aquaparku Shhhuma dobila u 12:30.

Dijete koje se utopilo ima 12 godina, a na bazene je došlo iz druge županije. 

Reporterka Dnevnika Nove TV Marina Bešić Đukarić o ovom je događaju izvijestila za Dnevnik Nove TV. 

"Okolnosti koje su dovele do ove tragedije još se uvijek utvrđuju. Policija je tijekom dana bila na bazenima, obavila je očevid i razgovarala sa svjedocima te izuzela snimke nadzornih kamera. Još uvijek, barem službenog i javnog stajališta, što se dogodilo nema. Je li ovdje došlo do utapanja ili je možda sve posljedica nekog zdravstvenog problema kao i jesu li poduzete sve propisane radnje i je li ovdje bilo nekih propusta? Sve to tek treba otkriti istraga.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o dječaku od 12 godina iz Osječko-baranjske županije koji je ovdje došao na izlet sa svojim sportskim klubom. 

Priopćenje je poslala i tvrtka koja vodi ovo kupalište. Pogođeni su s onim što se dogodilo. Izražavaju najdublju sućut obitelji i tvrde da im je sigurnost kupača na prvom mjestu.

Pročitajte i ovo ne bira riječi Evo što mogući drugi čovjek SAD-a misli o Europi: "Britanija? Islamistička država. Njemačka? Idiotska. Orban? Učinite što i on"

Na mjestu tragedije pokušana je dugotrajna reanimacija koja, na žalost, nije uspjela. Riječ je o maloljetnom dječaku i policija o ovome neće ići s detaljima. Kasno poslijepodne priopćili su vrlo šturo da su dojavu dobili u 12:33 i da je na teren odmah upućena hitna pomoć. O svemu što su prikupili podnijet će izvješće županijskom DORH-u". 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.