zatvorena dionica

Dvoje mrtvih na autocesti: Cure detalji stravične nesreće, vozač kombija napravio katastrofalnu grešku

Nesreća na A6 Foto: Novi list
Dvije osobe poginule su u prometnoj nesreći na A6.

Teška prometna nesreća dogodila se na A6 Rijeka - Zagreb u smjeru Rijeke, u kojoj su dvije osobe poginule, objavila je policija. Nesreća se dogodila nešto poslije 8 sati.

Hrvatski autoklub javlja da je dionica autoceste između Ravne Gore i Vrbovskog u smjeru Rijeke trenutačno zatvorena. Promet je preusmjeren preko Ravne Gore. Na čvoru Vrbovsko, na izlazu s autoceste u smjeru Rijeke, kolona je oko 10:15 bila dva kilometra, pa se povremeno prekida promet u tunelu Rožman brdo.

Pročitajte i ovo poginulo dvoje ljudi FOTO Jezive fotografije teške prometne nesreće na autocesti

Na fotografijama koje je objavio Novi list vidi se da su u nesreći sudjelovali kombi i osobni automobil. Kombiju je smrskan prednji dio i okrenut je na bok, a stvari iz njega razbacane su uokolo.

Prema neslužbenim informacijama Jutarnjeg lista, u nesreći je sudjelovao kombi rumunjskih registarskih oznaka u kojem je bilo više putnika, koji je vukao prikolicu na kojoj je bio automobil. Nesreća se dogodila na izlasku iz tunela Podvugleš, u kojem se prometuje dvosmjerno. 

Nakon izlaska iz tunela u smjeru Zagreba vozač kombija nije prešao u desni dio autoceste, već je nastavio voziti ravno i izravno se sudario s automobilom.

U tijeku je očevid, kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Rijeci. 

Pročitajte i ovo Pokolj u školi FOTO Potresne scene ispred suda u Beogradu: Roditelji ubijene djece u suzama