sukob završio tragično

FOTO Susjeda o detaljima strave u Rijeci: "Vidi što mi je napravio u snu, izbo me je"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Dvije su osobe preminule nakon tučnjave u Rijeci na području Škurinja.

Policija je danas u jutarnjim satima zaprimila dojavu o dvije ozlijeđene osobe u stambenom objektu na području Škurinja u Rijeci. Riječ je o dvojici hrvatskih državljana u dobi od 44 i 38 godina.

Na mjestu događaja policija je obavila očevid. Prema dosad utvrđenom, tijekom međusobnog sukoba jedan od preminulih muškaraca nanio je više ozljeda drugome, a potom je ozlijedio sebe.

Pročitajte i ovo nesreća u Zagrebu FOTO Vozaču pozlilo u vožnji, preminuo je: Automobil završio na tračnicama

Pročitajte i ovo posjet Olene Zelenske Rusi bijesni na Srbiju: "Ovo je odvratno ponašanje prijatelja Rusije!"

Zbog zadobivenih ozljeda obojica su prevezena u KBC Rijeka, gdje su naknadno preminuli. Sva prikupljena saznanja o tom događaju policija će dostaviti nadležnom državnom odvjetništvu, priopćila je PU primorsko-goranska.

Ubojstvo i samoubojstvo dogodilo se u zgradi u kojoj žive korisnici nužnog smještaja grada Rijeke u Mihačevoj Dragi, a A. B. i D. B. bili su životni partneri, tvrdi susjeda. 

Dvije su osobe preminule nakon tučnjave u Rijeci Foto:Goran Kovačić/Pixsell

Susjeda Elizabeta ispričala je: "Kada sam izišla, D. B. mi je rekao vidi što mi je napravio u snu, izbo me A. B." Ona ih je ujutro vidjela krvave i izranjavane te je pozvala susjeda, a on je pak pozvao policiju.

"A. B. je inače dobar kao kruh, ne znam tko je koga napao, ali sve je bilo puno krvi", ispričala je susjeda. Otkrila je da je već imala problema i da je bila napadnuta, ali nije to htjela prijavljivati zbog A. B.

"I verbalno i fizički me napao D. B.", tvrdi susjeda. Ona kaže da ni noćas, a ni jutros nije bilo nikakve svađe.

"U jednom trenutku samo se čulo kao da je nešto palo, nakon čega sam čula neko mrmljanje po hodniku, pogledala sam i vidjela sam D. B. kako stoji i puno krvi oko njega. I onda mi je rekao: 'Vidi što mi je napravio, izbo me u snu.' Ali ništa ja njemu je vjerujem, on čim zine - laže", ispričala je.

Voditeljica nužnog smještaja Nevenka Kovačević rekla je da je samo A. B. bio korisnik nužnog smještaja od 2021. te je živio u sobi od 16 kvadrata.

Susjeda tvrdi da D. B. nije dao A. B. da se kreće, zatvarao bi ga u sobu, bio je manipulativan. 

Povezane teme