Horor na istoku Hrvatske

Sinu (5) na leđima crtao kukasti križ i tjerao ga da ga dira, sve je snimljeno: "Koga to mažeš? Tati mažeš..."

Dijete, ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac je optužen da je sina poticao da ga dodiruje u intimnom području.

Policija je u listopadu 2022. zaprimila prijavu protiv 29-godišnjeg muškarca zbog sumnje na zlostavljanje petogodišnjeg sina na istoku Hrvatske.

Muškarac je optužen da je sina poticao da ga dodiruje u intimnom području. Nekoliko mjeseci kasnije, u prisustvu djeteta, tukao je njegovu majku, piše Jutarnji list.

Navode i kako je dijete udarao po glavi i stražnjici te mu je na leđima 3. kolovoza 2023. nacrtao svastiku i ustaške simbole. Branio se da je to već bilo nacrtano ranije.

U optužnici piše i da je sinu dao da drži napravu za drogu i marihuanu te snimio to mobitelom. Optužen je za ugrožavanje djetetova razvoja i bludne radnje

Za fotografiju na kojoj dijete drži njegov spolni organ muškarac tvrdi da ju je snimila djetetova majka. Tvrdi da je tada imao osip te da mu je dijete htjelo pomoći. Na videozapisu se čuje kako govori: "Što radiš? Koga to mažeš? Tati mažeš..."

Istraga protiv majke je obustavljena zbog nedostatka dokaza.

Pročitajte i ovo Poručnik Dan Odbio evakuaciju, preživio uragan i postao zvijezda: Sada je isplivala njegova prošlost, koja je sve šokirala

Pročitajte i ovo ispravak još bolji VIDEO Kakav gaf! Zastupnik Domovinskog pokreta živog ministra nazvao pokojnim