Blokirao tri trake

Prekinut promet na autocesti: Prevrnuo se srbijanski šleper, vatrogasci morali brzo intervenirati

Prevrnuti kamion Foto: PU Vukovarsko-srijemska
Kamion se prevrnuo na bok, te je pritom zapriječilo sva tri traka - dva vozna i zaustavni.

Policijska uprava Vukovarsko-srijemska izvijestila je kako je u 9:10 zaprimljena dojava o prometnoj nesreći na autocesti A3 (Zagreb - Lipovac), u blizini odmorišta Bošnjaci, u kojoj se kamion srbijanskih registarskih oznaka prevrnuo.

Veliko vozilo prevrnulo se na bok te je pritom zapriječilo sva tri traka - dva vozna i zaustavni. 

Na mjestu prometne nesreće prvi se zatekao policijski službenik PGP Bajakovo u službi koji je i dojavio o prometnoj nesreći Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Policijski službenik je izvukao vozača, 57-godišnjeg državljanina Srbije, iz teretnog automobila, otklonio opasnosti za druge osobe koje su se zatekle na mjestu događaja te s protupožarnim aparatom započeo gašenje požara na teretnom automobilu do dolaska pripadnika JVP Županja.

Kako je iz vozila curilo gorivo, vatrogasci su ga preventivno zalili pjenom. 

Gašenje požara na kamionu Foto:PU Vukovarsko-srijemska

Nakon lokaliziranja požara, policijski službenici su obavili očevid kojim je utvrđeno da je oko 9:05, prilikom nepropisnog upravljanja teretnim skupom vozila, odnosno naglog skretanja ulijevo i udesno, došlo do zanošenja skupa vozila, probijanja odbojne ograde i prevrtanja vozila koje se zaustavilo popriječeno preko južne kolničke trake autoceste u smjeru Lipovca. Nakon toga je izbio požar na vozilu.

Zbog počinjenog prometnog prekršaja kojim je izazvao prometnu nesreću, 57-godišnjem vozaču je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna.

Promet je spomenutom dionicom autoceste A3 bio obustavljen do 13:48.

Pročitajte i ovo Ružan slučaj u Zadru VIDEO Mnoge je zgrozilo ono što je konobar učinio stranom radniku: "Strašno da se netko tako odnosi prema drugom biću"

Pročitajte i ovo ovo morate vidjeti VIDEO Govor ministra hit je na internetu: Teško i sam može objasniti što je želio reći

 

 

Povezane teme