Objavljeni detalji

Pijani policajac izazvao prometnu nesreću: Sudarila se tri automobila i autobus, ima ozlijeđenih

Ilustracija Foto: Vlado Kos/Cropix
Prošloga vikenda dogodila se još jedna prometna nesreća koju je izazvao pijani policajac.

Mladi policajac izazvao je u subotu sudar u Kaštel-Štafiliću u kojem su sudjelovala tri osobna vozila i autobus te su ozlijeđene tri osobe, a zabilježena je i materijalna šteta.

Nesreća se dogodila na Cesti dr. Franje Tuđmana oko 12 sati kada je 22-godišnji vozač, policajac koji se nalazio izvan službe, pod utjecajem alkohola svojom Škodom naletio na zaustavljeni Peugeot, koji je udario u autobus, a zatim se Škoda odbila i prešla na suprotnu stranu kolnika, odakle je naišao Golf te je uslijedio sudar tih dvaju vozila.

Pročitajte i ovo Objavljeni detalji Pijani Britanac priredio šou na aerodromu: Vrijeđao je policajce, a jednog i ozlijedio

Pročitajte i ovo 14. paket Nove sankcije za Rusiju: Čeka se odgovor Moskve
 
Dvije putnice iz osobnog vozila Peugeot i vozač osobnog vozila Golf zadobili su lakše tjelesne ozljede, izvijestila je splitska policija.

Policajcu je izmjerena koncentracija od 1,2 promila alkohola u krvi te je protiv njega podnesen Optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, a slijedi mu i podnošenje prijedloga za pokretanje disciplinskog postupka zbog teže povrede radne dužnosti.