Žena lakše ozlijeđena

Policija je objavila detalje i uzrok eksplozije u obiteljskoj kući u Dalmaciji

U obiteljskoj kući u Dubravi kod Šibenika dogodila se eksplozija u ponedjeljak ujutro.

Oko 10 sati zaprimljena je dojava da se obiteljskoj kući u Dubravi kod Šibenika dogodila eksplozija u kojoj je jedna ženska osoba zadobila ozljede, priopćila je šibenska policija.

Na mjesto događaja upućene su sve hitne službe te je ozlijeđena žena prevezena u Opću bolnicu u Šibeniku I 83-godišnjakinja je zadobila je lakše tjelesne ozljede.

Policija je objavila priopćenje vezano uz taj slučaj. 

"U ponedjeljak, oko 9:59 u Dubravi kod Šibenika u obiteljskoj kući 83-godišnjakinje se dogodila eksplozija plina. Obavljenim očevidom na mjestu događaja utvrđeno je da je uslijed oštećenja gume za dovod plina na štednjaku došlo do curenja plina u prostoru kuhinje, a potom i do eksplozije u trenutku kada je oštećena 83-godišnjakinja pokušala upaliti štednjak. U Općoj bolnici u Šibeniku 83-godišnjakinji su okvalificirane lakše tjelesne ozljede te je nakon ukazane liječničke pomoći puštena na kućnu njegu", stoji u priopćenju.

Pročitajte i ovo Brutalan napad VIDEO/FOTO Rusi pogodili dječju bolnicu u Kijevu, poginulo najmanje sedmero djece: Oglasio se predsjednik

Pročitajte i ovo Plivanje i kupanje Spas od vrućine mnogi će potražiti u moru i rijekama: Pogledajte temperature

Materijalna šteta prema nestručnoj procijeni cijeni se na iznos od oko 2000 eura.

U svezi navedenog događaja slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.