drugo dijete lakše ozlijeđeno

Umrla beba: Trudnicu stradalu u sudaru u Puli porodili prije vremena, dijete preminulo

Tragedija u Puli, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Beba čija je majka teško ozlijeđena u prometnoj nesreći u Puli te su je morali poroditi prije termina preminula je u riječkoj bolnici. Obdukcijom se trebaju utvrditi okolnosti stradavanja djeteta.

Od posljedica teških tjelesnih ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodila u Puli, trudna 30-godišnjakinja prijevremeno je rodila u pulskoj Općoj bolnici, ali dijete nije preživjelo. 

Dijete je potom prevezeno u riječku bolnicu, ali nažalost nije preživjelo. Obdukcijom će se utvrditi je li smrt posljedica prometne nesreće ili ipak nečeg drugog.

Drugo dijete koje je s 30-godišnjakinjom bilo u vozilu lakše je ozlijeđeno te je nakon pružene liječničke pomoći pušteno na kućnu njegu.

Prema izvješću policije, nesreću je skrivila 24-godišnjakinja kada je u subotu nešto prije ponoći vozila u zabranjenom smjeru Faverijskom ulicom u Puli i u raskrižju s Rakovčevom udarila u automobil kojim je upravljala 30-godišnjakinja. Ona i jedno dijete su teško ozlijeđeni dok je drugo dijete pušteno na kućnu njegu s lakšim ozljedama. 

Pročitajte i ovo grad je poluprazan Debakl sezone u jadranskom turističkom središtu: "Točno je da smo digli cijene, ali..."

To je danas već druga smrt djeteta stradalog u prometnoj nesreći. Naime, preminulo je i dijete koje je jučer navečer teško ozlijeđeno kada je na njega na Brijunima naletio automobil.