organizirani kriminal

Akcija policije i USKOK-a: Uhićeno više osoba, doznajemo detalje

Ilustracija Foto: Ranko Suvar/Cropix
USKOK i policija proveli su akciju u Slavonskom Brodu, u sklopu koje je uhićeno više osoba. Istovremeno su se uhićenaj odvijala i s druge strane granice, u Bosanskom Brodu.

Policija je po nalogu USKOK-a na području Slavonskog Broda u utorak ujutro uhitila više osoba osumnjičenih za organizirani kriminal.

USKOK je, ne otkrivajući pojedinosti, izvijestio da su uhićenja i provođenja tzv. hitnih dokaznih radnji poput pretresa domova i drugih prostorija rezultat kriminalističkog istraživanja koje po njihovu nalogu provodi Policijska uprava brodsko-posavska.

Akciju provode na području Slavonskog Broda, a obuhvaćeno je više osoba za koje osnovano sumnjaju da su počinile kaznena djela iz oblasti organiziranog kriminala.

Ova uhićenja su dio međunarodne akcije u sklopu koje je uhićeno i pet osoba u BiH, u Bosanskom Brodu. Svi su povezani s organiziranim švercom ilegalnih migranata. 

Osobe uhićene u Hrvatskoj sutra će biti ispitane na sudu u Osijeku, a uhićeni u Bosanskom Brodu ispitat će tužiteljstvo BiH.

Pročitajte i ovo Suradnja Hrvatske i BiH Akcija Bjegunac: Policija uhvatila kriminalnu skupinu koja je krijumčarila migrante

Pročitajte i ovo nema nastave Ravnatelj podnio ostavku, učitelji na hitnom sastanku, roditelji se pobunili: "Nismo smjeli otkriti detalje, ali sad ću reći..."

Povezane teme