Veliki uspjeh

Hrvatski tjedan u Hollywoodu: Osmi povjerenik, Jadran Lazić i proslavljeni chefovi očarali Los Angeles!

Nadia Cvitanović, Frano Mašković, Borko Perić (Foto: Facebook) Nadia Cvitanović, Frano Mašković, Borko Perić (Foto: Facebook) Facebook 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nadia Cvitanović (Foto: Facebook) Nadia Cvitanović, Frano Mašković, Borko Perić (Foto: Facebook) Nadia Cvitanović i Frano Mašković (Foto: Facebook) Nadia Cvitanović, Željko i Ružica Bebek, Frano Mašković (Foto: Facebook) Premijera Osmog povjerenika u Hollywoodu (Foto: Dnevnik.hr) Glumac Frano Mašković (Foto: Dnevnik.hr) Željko Bebek (Foto: Dnevnik.hr) Fotograf Jadran Lazić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Glumci Frano Mašković i Borko Perić zapjevali na večeri u Hollywoodu (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Okusi i mirisi Dalmacije ovog su tjedna došli do Hollywooda.

Otkad su stigli u Los Angeles, omiljeni kuhar Bone Voxa, Hrvoje Zirojević i nagrađivani Braco Sanjin, pokazali su se kao naši najbolji ambasadori. Za početak su oduševili okupljene na premijeri "Osmog povjerenika". U škampima, tuni, lososu, paškom siru i viškoj pogači uživali su brojni uzvanici i glavni glumac Frano Mašković.

Pogledaj i ovo Holywood - 2 ''nisam ovo očekivao...'' Holivudske zvijezde u Osijeku: Glumci opčinjeni hranom, poviješću i ženama!

"Moja najbolja prijateljica živi u Los Angelesu tako da mi je ovo jedno četvrti ili pet put da sam tu ali prvi put s jednom ulogom i filmom da sam ovdje, i to mi je isto posebno drago", otkrio je Frano.

Premijera hrvatskog kandidata za oskarovsku nominaciju, dupkom je napunila legendarnu dvoranu Egyptian Theatre na Hollywood Boulevardu.

"Ja sam zaboravila kaj je crveni tepih odkad sam tu. Radim indie filmove pa onda nema crvenih tepiha", objasnila se hrvatska glumica s američkom adresom Leona Paraminski.

Film je u Los Angelesu pogledao i glazbenik Željko Bebek.

"Imam prijatelje u Los Angelesu čiji sam gost, a oni su mi javili da kad dođem da će ovdje biti večeras film koji treba doći pogledati i družiti se. Tu sam u pratnji moje obitelji i prijatelja", rekao nam je Željko.

No vratimo se mi našim šefovima. Prava avantura počela je kada se kuharskom dvojcu priključio i Neno Mladenović, omiljeni kuhar pjevačice Cheryl Crowe, glumca Paula Rudda i nedavno preminulog Stana Leeja. Šef poznatog hollywoodskog restorana, Dan Tana, upotrijebio je svoje veze u filmskom svijetu i organizirao ekipi posjet pravom malom čudu - vinariji medijskog mogula Ruperta Murdocha u srcu Bel Aira. Bocu vina s ovog 28 milijuna dolara vrijednog imanja ne možete kupiti ispod 100 dolara.

Veselom društvu tu se pridružio fotograf Jadran Lazić, u čijem se prelijepom domu u Los Angelesu nastavilo druženje. Bilo je to zagrijavanje za pravi tulum koji je uslijedio na otvaranju izložbe našeg prvog paparazza, ispred čijeg su se objektiva našle brojne zvijezde od Roberta de Nira, Richarda Gerea i Jodie Foster do Marlona Branda.

"S Marlonom Brandom je bio vrlo kratki kontakt, Jackom Nicholsonom isto ali s Jodie Foster je bilo malo duže, tako da mi je ona ostala u najljepšem sjećanju", otkrio je Jadran.

Hrvatski tjedan u Los Angelesu završio je okupljanjem dostojnim Oscara. Prestižni američki portal, večeru na Beverly Hillsu, u izvedbi naših šefova, proglasio je jednim od najkul događanja tjedna.

Za stotinjak osoba u pet sljedova posluženi su morski rižoto s karameliziranim sladoledom od sira, lazanje s hobotnicom i brojni drugi specijaliteti.

Tko zna, možda bude ponovno prilike za hrvatsko slavlje u Hollywoodu, u veljači nakon najpoznatijeg crvenog tepiha na svijetu i svečane dodjele zlatnih kipića.

Cijeli prilog pogledajte u IN magazinu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) +3 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Celebrity Pretukla dečka, pa završila na liječenju: Problematičnom ponašanju nekadašnje ljepotice nema kraja

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Phillipe (Foto: Profimedia) Ryan Phillipe (Foto: Profimedia) Ryan Phillipe (Foto: Profimedia) Ryan Phillipe (Foto: Profimedia) +4 Ryan Phillipe (Foto: Profimedia) Celebrity Pomalo zaboravljeni glumac nije popularan kao prije, ali zato danas izgleda bolje nego ikad

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +5 David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Slavni DJ pokazao 27 godina mlađu djevojku, a na plaži im se pridružio i talijanski milijunaš

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene