Nadia Cvitanović zablistala na američkoj premijeri filma "Osmi povjerenik".

Galerija


Domaći film "Osmi povjerenik" kandidat za 91. nagradu Oscar Američke akademije filmske umjetnosti u kategoriji najboljeg filma na stranom jeziku, ovih je dana doživio američku premijeru u Hollywoodu.

Vezani članci Margot Robbie (Foto: Profimedia) Ova je holivudska ljepotica među rijetkim ženama koje su seksi čak i kad pokažu samo malo kože Snimanje u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Dubrovnik postaje filmska kulisa: Zbog sve više "filmaša" grad izradio i novi cjenik

Projekcija filma održana je za glasače akademije u poznatom holivudskom kunu "Egyptian Theatre" u Los Angelesu, a prikazivanju je nazočila i filmska ekipa među kojima i glumica iz najgledanije hrvatske serije "Na granici" Nadia Cvitanović.

"Bilo je nestvarno, osjećaj je bio nevjerojatan i to je jedno predivno iskustvo koje ću zauvijek pamtiti", otkrila nam je Nadia. 

Kvalitetu filma prepoznali su brojni stručnjaci i publika u dvorani koje je sjajno reagirala pogledavši jedan europski film s čijim se situacijama i scenama lako poistovjetiti. 

"Reakcije nakon prikazivanja filma bile su divne, odlične. Struka i publika su stvarno prepoznali njegovu kvalitetu i to nas iznimno veseli", izjavila je Nadia. 

Put u Ameriku ostat će joj dugo u sjećanju i teško joj je izdvojiti samo jednu stvar koja je se najviše dojmila, no jedno ipak ističe.

"Mislim da ću zauvijek pamtiti gromoglasan aplauz publike u dvorani, nismo to očekivali", priznala je Nadia koju i samu možda jednom vidimo u nekom holivudskom filmu.

"Ne gledam tako daleko u budućnost, ali ponudu iz Hollywooda nikad ne bih odbila", zaključila je talentirana glumica.

Nadia je na crvenom tepihu zablistala u haljini domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović, a holivudsku će noć pamtiti cijeli život. 

Film su pogledali i hrvatski glumci s američkom adresom poput Gorana Višnjića i Leone Paraminski, kreativni direktor CBS Sports i dobitnik 36 nagrada Emmy Pete Radovich, skladatelj Helmut VonLichten, snimatelj Vanja Černjul, producent i skladatelj Bobby Boško Grubić te producent i redatelj Alen Petković, košarkaš Ivica Zubac, pjevač Željko Bebek sa suprugom Ružicom, glumica Jasmina Hadgha, fotograf Jadran Lazić i mnogi drugi.

 

Grudnjak je ostavila kod kuće: Angie s djecom šetala u tankoj majici ispod koje se vidi baš sve

Kad im kćeri postanu sinovi: Čeka li slavnu glumicu ista sudbina kao legendarnu glazbenicu?

Crnokosa Vukovarka koja je iziritirala i Šuput napokon se zaljubila: ''Žene me pljuju jer su ljubomorne''