Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi dizajn

Velike promjene na Twitteru!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Twitter je najavio redizajn internetske stranice te je predstavio nove verzije aplikacija za iPhone i Android

Iz Twittera su najavili potpuno novi dizajn internetske stranice koji bi uskoro trebao postati dostupan svim korisnicima, a vlasnicima iPhonea i pametnih telefona koji rade na Androidu već su sada dostupne nadograđene aplikacije koje nam donose zanimljive promjene.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Velike promjene Novi dizajn portala DNEVNIK.hr – bolji, pregledniji i brži Slika nije dostupna Redizajn Dobiva li Facebook NOVI dizajn?

Najveća promjena na samoj internetskoj stranici jest što će se sada tvitovi korisnika koje pratimo prikazivati na desnoj strani umjesto ispod statusa, a u Twitteru su pojednostavili i navigacijske tipke pa se u gornjem lijevom kutu sada nalaze Home, Connect i Discover, ispod kojih se nalaze informacija o broju osoba koje pratimo i koje nas prate.

Home navigacijska tipka odnosi se na prikaz tvitova osoba koje pratimo koje se, dakle, sada nalaze s desne strane, a novost je i da se fotografije i videozapisi koje su korisnici uploadali sada prikazuju ispod same objave (mora se kliknuti na njih). Connect prikazuje sve tvitove u kojima ste spomenuti, vaše retvitove te tvitove označene zvjezdicom, dok se pod Discover nalaze različite priče, slike, preporuke za praćenje osoba, trendovi i slično bazirano na vašoj lokaciji, jeziku i osobama koje pratite.

Novi dizajn Twittera puno je ljepši i pregledniji te se u Twitteru nadaju da će na ovaj način privući veći broj korisnika direktno na svoju internetsku stranicu jer milijuni njih koriste aplikacije drugih kompanija za praćenje osoba putem ove društvene mreže.

Osim same internetske stranice, Twitter je novi redizajn primijenio i na mobilne aplikacije pa svi korisnici iPhonea i Androida mogu u App Storeu, odnosno Android Marketu već sada skinuti nadograđenu verziju i uživati u svim promjenama.

Prikaz u mobilnim aplikacijama sada je ljepši, a po uzoru na web verziju, na donjem dijelu nalaze se navigacijske tipke Home, Conncet i Disover te tipka Me na kojoj se nalaze podaci o samom korisniku, njegove liste, direktne poruke i slično.

Veliki nedostatak koji smo primijetili na aplikaciji za iPhone jest da učitava samo određeni broj tvitova te, kada dođe do dna, više se ne mogu učitati stariji tvitovi. Ovo je posebno veliki problem za korisnike koji prate puno ljudi te imaju vrlo dinamičan timeline pa se nadamo da će se s vremenom ovaj nedostatak ispraviti.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene