Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nikako da dođe

Ruski fizičar najavljuje novi smak svijeta, tvrdi da NASA zna sve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Taman kad su se primirile strasti oko najave sudnjeg dana, koji se 'trebao' dogoditi 21. svibnja, stiže nam još jedna. Ruski fizičar Aleksej Dimitrijev zaslužan je za nju, a tvrdi da o svemu zna i NASA, samo namjerno šuti o tome.

Dimitrijev tvrdi da povrh NASA-inih razmatranja kako se možda bližimo velikoj solarnoj katastrofi, postoji i teorija kako će Zemlja, Sunce i svi planeti Sunčevog sustava uskoro ući u nepoznati međuzvjezdani oblak. Taj bi oblak trebao objasniti brojne nedavne anomalije u svijetu i navodno povezati neke od ranijih neobjašnjivih događaja na Zemlji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najbolja predviđanja Ovo su neke od najpoznatijih apokalipsa koje smo 'uspjeli preživjeti' Slika nije dostupna Evo popisa Hoće li ovako završiti svijet?

Misteriozni međuzvjezdani oblak trebao bi objasniti promjene polova, masovni pomor životinja, nedavno povećanje koronalnih erupcija na Suncu, topljenje leda na Marsu i povećan broj razornih oluja u SAD-u, kao i povremene neobjašnjive nagle klimatske promijene.

Nadalje, Dimitrijev tvrdi da taj oblak zapravo puni Sunce i potiče njegovu povećanu aktivnost, koja će rezultirati jednom velikom erupcijom Sunca, prenosi unexplainable.net.

Ta erupcija, ne samo da bi mogla uništiti ljudsko društvo kakvo sad poznajemo, nego bi mogla potaknuti i novi val svijesti, dok ostaci ljudskog roda pokušavali sastaviti natrag infrastrukturu i okrenuti se potpunom tehnološkom napretku i načinu razmišljanja.

Dimitrijev tvrdi kako nije sam u svojoj spoznaji, već da za sve zna i NASA, samo namjerno šuti o tome. Pravi problem zapravo, u slučaju da su ove tvrdnje istinite, bio bi kako svjetskoj javnosti reći za to i kako se pripremiti na fundamentalnu promjenu na svim razinama života?

Odgovor iz današnje perspektive samo je jedan. Osim što je takvo što nama gotovo nezamislivo, jednako toliko bilo bi i neizvedivo u smislu priprema za svjetske vlasti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene