Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne propustite

Najuvjerljivija replika Titanica ikad!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grafički software došao je do te granice, da šetnja virtualnim prostorom postaje gotovo nerazlučiva od stvarnosti. Pogledajte što su od jednog poznatog grafičkog enginea za računalnu igru napravili fanovi.

Uzeli su CryEngine 3 iz računalne igre Crysis 3 i napravili toliko uvjerljivu šetnju legendarnim brodom Titanicom, da to naprosto oduzima dah. Zapravo se radi o takozvanom 'modu' za spomenutu računalnu igru, na kojem još od 2008. godine radi ORM Studio Entertainment kako bi napravio najuvjerljiviju virtualnu repliku Titanika dosad, prenosi PCGames.de.

Pročitajte i ovo Podmornica OceanGate Reagirao na tragediju "I jedni i drugi bili su upozoreni!" Redatelj filma Titanic poručio da je zapanjujuće koliko su te katastrofe slične Admiral John Mauger Pronašli krhotine Obalna straža potvrdila tragičan kraj potrage: "Svi su putnici poginuli. Došlo je do katastrofalne implozije"

Njihov 'mod' zove se 'Lost in darkness' i još je u izradi, a kako izgleda možete pogledati u priloženom videu. Za izradu su se koristili brojnim fotografijama originalnog Titanika te istoimenim hollywoodskim hitom Jamesa Camerona.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene