Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prokletstvo imena?

99 godina nakon originalnog potonuo - Titanic II

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako brod nazovete po najslavnijem i najvećem potopljenom brodu na svijetu, morate očekivati neku nevolju. No, Mark Wilkinson očito nije tako mislio kada je svoj brod nazvao Titanic II.

Gotovo 100 godina nakon svog puno većeg i puno slavnijeg imenjaka, Titanic II gotovo je potonuo ovog vikenda u luci West Bay u engleskom Dorsetu.

Pročitajte i ovo Nasukani brod Izvijestilo Ministarstvo Ljudi s nasukanog broda prebačeni na kopno Slika nije dostupna 105. obljetnica Titanica "Vidjeli smo tijelo žene u spavaćici s bebom čvrsto priljubljenom na prsa"

'Uplovljavao je u luku i stražnji dio broda je bio ispod vode', kazala je za Dorset Echo Margaret O'Callaghan koja se taman zatekla u luci. 'Vlasnik se prilijepio na pramac, a more je doslovce 'gutalo' brod.

Zaposlenik u luci James Radcliffe pomogao je osigurati 5-metarski brod nakon što su izvukli Wilkinsona. 'Svima sam im zahvalan na pomoći. Da ih nije bilo potonuo bih zajedno s Titanicom. Pomalo mi je i neugodno jer me svi pitaju jesam li 'pokupio' ledenjak', kazao je vlasnik broda te dodao kako ne zna što se dogodilo.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene