Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Medicinski fenomen

Biba struja kroz svoje tijelo provodi 20.000 volti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požarevljanin Slaviša Pajkić poznatiji kao 'Biba struja' medicinski je fenomen.

Struja koja bi svakog 'normalnog' čovjeka ubila, Bibi struji ne može ništa, dokazao je to i ekipi magazina Provjereno. 51-godišnji Biba dvostruki je 'guinnesovac'. 1983. kroz svoje je tijelo proveo 20.000 volti, a 2003. zagrijao je vodu u kojoj je držao uronjena dva metalna štapa. Biba struja nije samo fenomen, već i showman i doktor, kako kaže. Svojim sposobnostima liječi neizlječivo, tvrdi.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Zoran Milanović i Andrej Plenković Snimke koje niste vidjeli Specijal Provjerenog: Ovo je povijest odnosa Plenkovića i Milanovića

'Mnogi su pokušavali ispitati taj moj fenomen, no odgovora nema. U Beogradu su mi uzeli dio tkiva prije i poslije 'hvatanja' struje da analiziraju što se događa. Otkrili su da se ne znojim, što sam znao i ja, a imam i dva sloja kože manje nego 'obični' ljudi. Spajali su me na razne uređaje da vide što se zapravo zbiva, no niti jedan od tih uređaja ne radi ukoliko to ja ne zaželim', priča Biba struja.

'Ljudi me vole, čude se, što misle o meni ne znam ali me gledaju kao čudaka i kao nekoga tko nije normalan, jer normalna osoba ne može hvatati struju ali i gledaju me sa strahom i sa poštovanjem', rekao je Biba struja.  

'Ne bojim se struje, imam je kontrolu nad njom i ne puštam je da radi što ona hoće, nego kako ja hoću i osjećam se sigurno', dodaje Biba struja.

'Moj najveći problem je vrućina, posebno ljetni mjeseci od svibnja do rujna moram izbjegavati sunce, ne smijem izlaziti, ako baš moram izaći moram obući mokru majicu, jer organizam ne traži unutarnje hlađenje nego vanjsko i to je moj najveći problem', naglašava Biba struja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene