Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skinite je na Android Marketu

Dnevnik.hr aplikacija dostupna i korisnicima Androida!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Android Marketu od sada je dostupna i Dnevnik.hr aplikacija za Androide koja donosi cjelokupan sadržaj s internetske stranice, uključujući i brojne video priloge i fotogalerije

Zahvaljujući uspjehu aplikacije za iPhone i iPad, a nakon mnogobrojnih zahtjeva naših čitatelja sada smo predstavili i aplikaciju za pametne telefone i tablete koji rade na Androidu.

Pročitajte i ovo Redizajnirani DNEVNIK.hr REDIZAJN DNEVNIK.hr-a Dragi čitatelju, to smo stari mi, samo ljepši... Ilustracija najčitaniji 19 mjeseci DNEVNIK.hr potvrdio titulu vodećeg news portala u Hrvatskoj: U prosincu oborio vlastite, ali i rekorde tržišta

 Dnevnik.hr za Android donosi cjelokupan sadržaj s internetske stranice, zajedno s posebnom kategorijom za pregledavanje videozapisa tako da ćete na ekranima svojih mobilnih uređaja moći čitati sve aktualne vijesti, gledati brojne video priloge, jednominutni sažetak dnevnih zbivanja u Flash vijestima te uživati u bogatim fotogalerijama.

Navigacija samom aplikacijom iznimno je jednostavna – na početnoj stranici nalaze se posljednje i najvažnije vijesti, dok se s gornje strane ekrana nalaze sve kategorije poput Sporta, Showbizza, Automotiva, Red Carpeta i drugih na koje ste navikli i na našoj internetskoj stranici te im možete pristupati samo s jednim dodirom prsta.

Sav je sadržaj moguće komentirati direktno iz aplikacije putem Dnevnik.hr ili Facebook računa, a omogućeno je i dijeljenje sadržaja putem maila i Facebooka.

Posebno treba izdvojiti i rubriku MojReport putem koje čitatelji izravno mogu sudjelovati u uređivanju i kreiranju sadržaja na Dnevnik.hr slanjem svojih fotografija, videozapisa ili priča direktno u našu redakciju. Aplikacija Dnevnik.hr za Android dostupna je na mobilnim uređajima koji rade na verzijama 2.2 i novijima, a možete je skinuti na Android Marketu.

Svoje dojmove, kritike i komentare napišite u komentarima, na našoj Facebook stranici ili ih pošaljite mailom – vaše nam je mišljenje važno i pomoći će nam da u budućnosti nadogradimo aplikaciju i prilagodimo je korisničkim željama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene