Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Klik na App Store!

Dnevnik.hr stigao i na iPad!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim na iPhoneu, Dnevnik.hr putem posebne aplikacije sada možete pratiti i na najpopularnijem tabletu na svijetu. Način na koji konzumiramo medije mijenja se velikom brzinom - računala su velikim dijelom zamijenila tiskane medije, a posljednjih godina sve više surfamo putem pametnih telefona i tableta.

Sve ove promjene koje donosi tehnološka revolucija teško je pratiti, no mi s ponosom možemo reći da smo u toku sa svim modernim trendovima pa smo, nakon lansiranja aplikacije za iPhone, sada predstavili i aplikaciju za najpopularniji tablet na svijetu – Appleov iPad.

Pročitajte i ovo Redizajnirani DNEVNIK.hr REDIZAJN DNEVNIK.hr-a Dragi čitatelju, to smo stari mi, samo ljepši... Ilustracija najčitaniji 19 mjeseci DNEVNIK.hr potvrdio titulu vodećeg news portala u Hrvatskoj: U prosincu oborio vlastite, ali i rekorde tržišta

Dnevnik.hr za iPad donosi vam najzanimljivije svakodnevne vijesti iz Hrvatske i svijeta, a kao i na internetskoj stranici, poseban naglasak stavljen je na multimedijalni sadržaj – videozapise i fotografije.

Pokretanjem aplikacije dočekat će vas naslovnica s posljednjim i najzanimljivijim vijestima, dok se s lijeve strane nalaze videozapisi posljednjeg Dnevnika Nove TV, Provjerenog, Flash vijesti, Red Carpeta i In Magazina, za čije je pregledavanje potreban samo jedan dodir prstom.

 

Navigacija vijestima i brojnim kategorijama iznimno je jednostavna i napravljena je po uzoru na našu aplikaciju za iPhone – sve kategorije poput Vijesti, Sporta, Znanosti, Automotiva, Red Carpeta i drugih nalaze se s gornje strane ekrana te su brzo i jednostavno dostupne.

U svakoj kategoriji prikazane su posljednje objavljene vijesti te su izdvojeni videozapisi, a unutar samih vijesti mogu se pregledavati pripadajuće fotogalerije i video te je omogućeno komentiranje i objavljivanje sadržaja na Facebooku i Twitteru, odnosno dijeljenje putem maila.

Osim u konzumiranju sadržaja, Dnevnik.hr za iPad korisnicima omogućava sudjelovanje u kreiranju vijesti i to slanjem svojih videozapisa, fotografija ili priča putem opcije MojReport.

Zato, ako imate iPad, klik na App Store i skinite Dnevnik.hr aplikaciju, a ako na svom tabletu već imate instaliranu aplikaciju za iPhone, samo je nadogradite u App Storeu i umjesto nje instalirat će vam se aplikacija za iPad.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene